Lazar Čolić Čola
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola ponovo se oglasio, nakon diskvalifikacije iz Elite i napuštanja Srbije.

Dosta se spekulisalo zbog čega je Lazar to uradio i da li i ima veze sa informacijama koje su se pojavile, a vezano je za to da je od produkcije tražio da mu isplate odmah 100.000 evra, što su oni odmah odbili, nakon čega je on napustio rijaliti.

Zola je, međutim, saopštio da zapravo putuje u Beč zbog poslovnih obaveza, i to sa kumom.

- I kao što rekoh, sutra stižem u Beč sa kumom zbog poslovnih obaveza, a vama koji slavite, želim srećan Božić i Badnju noć. Neka nas Bog čuva i naše porodice - napisao je Zola, a onda, nakon što je stigao u Beč, objavio je i snimak iz kola sa auto-puta uz poruku i reči pesme "Prvi si počeo", koju izvodi Aleksandra Prijović.

Podsetimo, Zola se oglasio na Instagramu i šokirao obraćanjem, a tražio je i od produkcije da mu daju 100.000 evra odmah, što su oni momentalno odbili.

- Diskvalifikovao se. Trebalo je da odemo da pregovaramo za apartman ili Rajsko ostrvo, pošto smo radili neke stvari. Međutim, on je tražio 100.000 evra da mu se daju odmah, iste sekunde, do kraja rijalitija. Naravno, niko ne pristaje na ucene - rekla je Miljana i otkrila razlog zbog kog se Lazar nije vratio na imanje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading