Jovana i Aneli
Foto: Alo/Printscreen

Sve je iznenadila ispovest učesnice Elite, Jovane Cvijanović, o poznanstvu sa folk pevačem Peđom Medenicom, koji je inače oženjen, a sada je otkrila nove detalje.

Nju su cimeri optuživali da prizna da je bila sa njim, što je ona uporno negirala, a i dalje stoji pri tome da oni ništa nisu imali.

- Peđa i ja smo prijatelji, znamo se šest godina, on je pevao kod mog strica u klubu u Tršiću, on i ja se poštujemo i družimo. On je sa suprugom 17 godina i svi znaju da je on porodičan čovek i nije u fazonu da bude u vezi sa strane. Ja sam prolazila kroz fazu nakon raskida od tri i po godine, a Peđa i ja smo se družili dve godine tada, on je bio tu za mene. Upoznala sam njegovu suprugu, ne družim se sa njom, ali sa njim se družim. VIdimo se popričamo i pomogao mi je mnogo. Ja mnogo volim njegovu pesmu "Dođeš mi u san" - rekla je Jovana, pa se osvrnula na emotivni status:

- Najbolja sam sama i to mi je cilj. Ja sam uvek okružena dragim ljudima. Moram da kažem da sam se ugojila i hvala ti za ono što si rekla da dobro izgledam - završila je Jovana svoje izlaganje.

Podsetimo, Jovana je ranije priznala da je bila u ljubavnoj vezi sa MC Stojanom, a tada je iznela brojne optužbe na njegov račun. Međutim, nešto kasnije reper se oglasio i demantovao navode.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading