Teodora Delić
Foto: Printscreen/Printscreen

Rijaliti učesnica Teodora Delić, privukla je veliku pažnju gledalaca, prvo zbog kontroverze vezane za odnos sa ocem Maje Marinković, Radomirom Takijem Marinkovićem. Kasnije, dodatno je podigla tenzije u kući zbog ljubavnih dešavanja sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Kao jedna od takmičarki koje slove za izuzetno privlačne, javnost je ostala iznenađena kada su se pojavile fotografije njenih "ranijih radova".

Delićeva je pre nekoliko godina učestovala u jednom rijalitiju, gde je ušla pre nego što je svog fizički izgled modifikovala brojnim estetskim korekcijama i plastičnim operacijama, a sudeći po fotografiji koja je ugledala svetlost dana, evidentno je da je starleta promenila lični opis.

Teodora je operisala nos, usne, bradu i jagodice, a putem raznih tehnika korigovala je čak i oči, međutim, i drugačija, drastičnija šminka uspela je da izmeni izgled aktuelne starlete, prenosi "Pink".

"Da li je moguće da ovako izgleda?", "Nju ni rođena majka ne može da prepozna"... bili su samo neki od komentara na gore pomenutim mrežama. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ana

12.01.2024 15:55

Nema nista od majke prirode sa tom plastikom samo se unakaze