Asmin Durdžić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Asmin Durdžić, bivši partner rijaliti učesnice Aneli Ahmić i dečko Stanije Dobrojević, poznat je javnosti od početka Elite. Ahmićeva je tada u studiju, pred ulazak otkrila da je prevario sa Stanijom i od tada njihova priča ne prestaje da intrigira javnost. 

On je iznosio razne detalje i optužbe o Aneli i njenoj prošlosti, ali o njegovom životu manje se zna.

On sebe predstavlja kao uspešnog biznismena koji se bavi nekretninama. Durdžić je uspeo da osvoji i Aneli i Staniju, a njegovo godište će iznenaditi mnoge. 

Naime, Asmin je rođen 1990. godine u februaru, što znači da će sledećeg meseca napuniti 34 godine. 

Podsetimo, Asmin je u jednom intervjuu ispričao sve o povezanosti Aneli sa izvenim Alenom kojeg je pominjala u rijalitiju. 

- Alena jako dobro poznajem, on je jako dobar momak, najbolji drug od Anelinog rođaka, ali taj dečko uopšte nije taj Alen kog je Aneli pominjala u Zadruzi. Alen je nadimak za jednog drugog momka, kojem je gurala jezik u usta. Čovek je trenutno sad u zatvoru. Čovek ima troje dece, postoje slike gde mu gura jezik u usta. On ima drugo ime, koje ne želim sad da pominjem. Aneli je bila sa njim dok je bila sa mnom. Poslednji put kada je vadila silikone, pretprošle godine, tad je isto bila sa njim - rekao je Asmin, pa dodao:

- Ko je u pitanju rekle su mi Aneline koleginice. Ta njena koleginica je vodila njen profil. Taj Alen je tip bila je sa njim sedam dana, pre nego što je došla sa mnom u Austriju. Imala je sa njim odnose. To je ta priča da nisam bio siguran da je dete moje. I da Nora nije moja, ja bih to dete voleo i pomogao bih mu, ali sam te stvari govorio dok sam bio besan i ljut. Nisam se odrekao deteta.

Asmin je progovorio i o Anelinoj sestri Siti.

- I ta njena sestra Sita i ona mi je pisala poruke. Sita je meni pisala pre Aneli na Fejsbuku. Njih dve zajedno orgijaju. Da ne pričam - otkrio je Durdžić za "Blic". 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading