Janjuš i Aneli
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Marko Janjušević Janjuš sutra ponovo izlazi iz rijalitija kako bi otišao u rodno Prijepolje. Naime, njegova porodica upriličiće u petak njegovom tragično preminulom bratu pomen budući da se obeležava 40 dana od njegove smrti.

S tim u vezi, košarkaša su stigle uspomene i sećanja, pa je zaplakao na sav glas. On se osamio u rehabu, a uz njega je sve vreme bila Aneli Ahmić sa kojom je u vezi.

On je bez reči sedeo, samo su se čuli jecaji koji su odzvanjali po prostoriji. Jedino je izustio da mu Aneli doda maramicu i cigarete.

Ona sa druge strane nije htela da ga opterećuje pitanjima, samo ga je mazila i masirala, te time stavila do znanja da je tu za njega šta god da mu je potrebno.

Podsetimo, Janjušev brat Mihajlo izvršio je samoubistvo u stanu koji je rentao u Beogradu. Imao je samo 27 godina. Nekoliko dana nakon što je sahranio brata, Janjuš se vratio u rijaliti pod izgovorom da mu je lakše da je u kolektivu, ali i zbog činjenice da od toga živi, a da život, koliko god mu je teško, ide dalje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mile

31.01.2024 17:33

Sad je preterao nije govorio sa njim nije ga bilo briga za njim a sad plače trebo je plakati za njim dok je momak bijo živ sad je kasno.Daj te mu pare neka ide odatle dasam ja Veliki šef već bi mu dao samo da ide.Neplače on za bratom već što ima more dugova koje treba vratiti.

Miki

31.01.2024 17:49

Za bratom žališ u svojoj kući,na groblju a ne pred milionima praviš predstavu!ODVRATNO.

Lliver

31.01.2024 18:41

Jajara od coveka zaboravio na zenu i dete nasao je dobru domacicu iz Bujanovca.Neplace zbog pokojnog brata nego se folira da bi dobio nagradu ,dati mu zaradjeni honorar i poslati ga kuci ako zna gde mu je jer 7 godina bazga nesrecnik ovde .Uzas od coveka ako se moze nazvati covekom

Cile

01.02.2024 12:18

Od tuge naskače na dandaru ko napaljeni vepar