Miljana Kulić
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Kako je sama najavila kada se obratila Milici Mitrović, kontroverzna elitarka Miljana Kulić u petak se vraća u Belu kuću.

Ona je nekoliko dana boravila u Beču, ali kako je navela, sa Zolom, koji tamo takođe boravi, nije se pomirila.

Sada se pak oglasila i otkrila pravu istinu o svom izlasku iz rijalitija, odnosno o diskvalifikaciji.

- Grizla me je savest što je Zola diskvalifikovan, a ja nisam krenula sa njim. Zato sam otišla u Beč. Dogovorila sam se sa njim, videla je produkcija da sam isfolirala, da nisam želela da udarim Bebicu, nego da izađem - rekla je Miljana preko svog TikTok naloga, pa nastavila:

- Sve vreme sam bila u kontaktu sa Zolom, zvao me je da dođem u Beč, zbog toga sam se raspravljala sa porodicom. Čekao me je da na aerodromu - objasnila je Miljana u svom novom lajvu na TikToku.

Podsetimo, Miljana Kulić navodno je trebalo da nastupi i u jednom klubu u Beču, ali joj je angažman u poslednjem momentu otkazan. Miljana je tokom lajva na TikToku pokazala i modricu, koju joj je, po njenim tvrdnjama, napravio upravo Zola.

- Kad sam rekla da se vraćam u Elitu uhvatio me za ruku i nije mi dozvolio da izađem iz stana. Nisam ga prijavila. Ono što kaže da sam mu kucala na vrata, laže, namerno da bi me ponižavao. Rekao je nekome da mu kuca na vrata da ispadne da ja to radim u šest, pola sedam ujutru - rekla je Miljana, prenosi Blic.

Takođe, Miljana je ostavljala komentare na lajvu svog sada već bivšeg dečka te da optužila da koristi nedozvoljene supstance.

- Šaljite mu za nedozvoljene supstance - napisala je Miljana u Zolinom lajvu, aludirajući na to da će Zola navodno na to potrošiti pare od fanova koji mu šalju gifove na pomenutoj mreži.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading