Marko Đedović
Foto: Alo/Printscreen

Rijaliti učesnik i novinar Marko Đedović, retko govori o svom privatnom životu.

On je sada otkrio svom cimeru, Anđelu Rankoviću, "komičnu situaciju iz detinjstva".

- I tako ti ja igram lastiš ispred zgrade - počeo je Đedović.

- Ti nisi normalan - smejao mu se Anđelo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- Ćuti bre, čekaj da ti završim. Igram ja lastiš, skakućem. Prolazi moj otac u tom momentu i ja mu mašem. A on, on glavu okrene. Dolazim ja kući, a meni mama prilazi i kaže mi:"Rekao mi je tata - reci onom kretenu da mi se ne javlja kada igra lastiš" - bio je iskren Marko.

- Majko mila - odgovorio je Ranković.

Podsetimo, Marko Đedović sinoć je tokom reklama otišao do spavaće sobe i besan zbog svega što je čuo o Aneli Ahmić, prokomentarisao goruće teme sa Majom Marinković. 

- Ovde nema ološa kojem nismo tapšali, razludiš više, pa se pitaš da li si normalan... Da li sam ja normalan? Stanija je za mene ološ, ali da ideš da se slikaš ispred njene zgrade, pa ja bih mojoj majci j*bao majku, ne mogu da je zamislim u ovoj situaciji. Slika se kod Stanijine zgrade, Aneli kaže: "Ma neka je", ova (Jovana Cvijanović) nema kome nije p*pušila k*rac na estradi. Nisu ni ti tačni, estrada je bolesna, ima dvoje zdravih ljudi. Šaki i Miona su legende rijalitija. Aleksa sad priča sa Aneli, sprema je za Olimpijadu, ne znam šta će. Ova ima facu kao da ju je neko iza ćoška uplašio. Milicu i Terza boli p*čka za sve, oni se j*bu kao konji, ja prolazim, a ono roka i roka, ali bar čiste i tuširaju se. Majko sveta... Oni se j*bu sa kumovima. Vivijen ima tri dana, ima da nas pokolje dok spavamo. Sjajna situacija sa roditeljima, bolje voz da udari nego da dođu. Sale Luks podržava Mensura, čovek se šokirao kad ga je video na klipu. Ja tačno znam šta će da rade ljudi, ja znam svačiju šifru ovde - govorio je Đedović.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading