Maja
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Rijaliti učesnica Maja Marinković ponovo je postala deo rijalitija kao učesnik, te je kročila u Belu kuću na iznenađenje velikog dela učesnika, ali i gledalaca, a mnogi komentarišu da je motiv njenog ulaska da pomrsi konce bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu i Aneli Ahmić.

Marinkovićeva nikada nije krila da je pristalica estetskih korekcija i operacija, poznato je da je promenila lični opis, a često na društvenim mrežama kruže njena izdanja iz prošlosti, na kojima je zaista neprepoznatljiva.

Danas važi za najkontroverznijeg rijaliti učesnika i jednu od najlepših zadrugarki, a njeno prvo javno pojavljivanje izgledalo je potpuno drugačije.

Kada je prvi put ušla u Belu kuću bila je simpatični devojčurak koji ne voli nepravdu, a nešto kasnije je počela da radi na svom fizičkom izgledu.

Inače, Marinkovićeva je u svoju novu zadnjicu ugradila čak 840 kubika, a operacija povećanja zadnjice koštala ju je oko 4.000 evra, a domaći mediji su pisali da je Maja na plastične operacije potrošila čak 30.000 evra. Uradila je grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve..

Podsetimo, Mensur je izazvao haos još tokom podele budžeta, a izbor potrčka dotukao je Maju Marinković.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading