Vanja Aleksić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Tiktokerka je još uvek zakonita supruga repera i učesnika Elite Nenada Aleksića Ša, Vanja Aleksić, koji skoro svakodnevno ima nervne slomove zbog veze sa Mionom Jovanović i njegovom izraženom ljubomorom zbog koje često nastane haos na imanju. 

On je sinoć napravio pravu dramu u rijalitiju kada je njegova partnerka odlučila da mu kontrira. Učesnici su pokušali da ga smire, ali Ša nije prestajao da divlja i vređa Mionu. 

Nakon karambola u Eliti, na društvenim mrežama oglasila se Nenadova još uvek zakonita supruga, Vanja Aleksić koja je novo objavom aludirala na situacije koje proživljava Ša.

- Neko uz koga imaš mir. Uz koga imaš mirne snove. I kada je tu i kada nije - stajalo je u objavi reperove supruge. 

Korisnici društvenih mreža komentarisali su kako Vanju ne dotiče ono što Nenad radi u rijalitiju, već da ga je konačno precrtala, kao i da joj je potreban mir nakon veze sa reperom, o čemu se se govori i u objavi koju je postavila. 

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša nedavno se dotakao Vanje koju je tom prilikom prokomentarisao na nimalo lep način. 

- Osoba sa kojom sa provodio vreme 24/7, a sa Vanjom nisam uopšte bio zajedno. To je takav promašaj i ta veza i taj brak. Ovo nije srljanje, ovo traje. Ovaj odnos se gradio na zdravim temeljima. Ja sam se Marku poveravao za sve. Mensur je rekao između redova kako je ostavila tog dečka tako može sutra i tebe - rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

07.02.2024 11:54

Ostavila bolesnika navreme on je sprdnja nacije