Miona
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen/Pink

Sinoć, tokom emisije "Pretres nedelje" Miona Jovanović se na kratko osamila sa Milanom Miloševićem. Napeta jer su joj na istom mestu i bivši i novi momak, Miona je poželela da nekome otvori dušu, pa joj je Milan legao kao kec na jedanaest.

Naime, iako Miona tvrdi da voli samo repera Ša i da je MMA borac Krofak njena prošlost, niko joj ne veruje, a najmanje aktuelni dečko. Krofak je pak razočaran i nema nameru da se miri sa njom, a ona ne zna šta je snašlo.

Da sve bude gore, voditelju je u trenutku slabosti priznala da je zamišljala i dete i brak sa Stanislavom.

Miona

Preentscreen/Pink

 

- Jesi li želela da rodiš njegove dete? - upitao je Milan, a potom dodao da je Miona sumnjala na početku rijalitija da je u drugom stanju sa Krofakom jer joj je tada kasnio ciklus.

- Mogla sam to da zamislim, ali eto. Ja nemam šta da raspravljam sa njim nema šta da se raspravlja, bilo je lepo, divno, ali puklo je - rekla je Miona, a kada bude sve to čuo na klipovima njen aktuelni momak Nenad Aleksić Ša, biće tek belaja.

Podsetimo, Ša je i pre ulaska MMA borca bio bolesno ljubomoran i nesiguran u Mioninu ljubav, a tek sada će mu potonuti sve lađe.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading