Janjuš i Aneli
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Marko Janjušević Janjuš sve je emotivniji u poslednje vreme. Naime, njega su ponovo stigle emocije, jer se setio ćerke Krune.

Kako je priznao, nada se da će mu ona jednog dana oprostiti sve što je činio u rijalitiju. O tome je razgovarao sa svojom novom devojkom Aneli i sve vreme bio na ivici suza.

- Moja ćerkica je moje zlato i to će uvek tako da bude. Mnogo mi fali kad sam ovde, ali se nekako uvek učim da je ovo moj posao i da sam ovde došao da zaradim. Zbog toga mi često bude lakše, ipak je to dobar novac, pa mogu svašta da joj obezbedim. Sa druge strane, znam da će njoj jednog dana skroz da bude dostupno sve ovo što se ovde snima. Nadam se da će mi oprostiti jer nema baš lepih stvari, ima smešnih, ali ovo sa ženama sigurno neće - istakao je Janjuš, a Aneli je pokušala da ga uteši: 

Aneli i Janjuš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Marko, oboje smo ušli ovde da zaradimo i da ispričamo neku svoju priču. Ti si ušao iskren i nikome ništa nažao nisi u radio. Iz tebe su drugi izvlačili ludilo, ali nikad ti sam. Sve je dobro i nemoj se nervirati - rekla je Aneli, pa su ostali da leže zagrljeni i teše i bodre jedno drugo, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

12.03.2024 12:16

Kako se konj neseti ćerke kad ona dandara naskače na njega