Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aktuelna učesnica Elite Aneli Ahmić, u razgovoru sa dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, istakla je da nikada ne bi imala problem sa time da izdržava muškarca koji zarađuje manje od nje, što se Janjuševiću po svemu sudeći nije svidelo jer je mislio da aludira na njega.

Razgovarali su u spavaćoj sobi, da bi Janjuš nakon njene konstatacije odmah prešao u kuhinju, vidno iznerviran.

Nemam problem sa time da izdržavam muškarca, naravno ako vremenom počne da se trudi da nađe dobar posao i da gleda da sebe obezbedi kako treba. To su stvarno stvari o kojima ne treba niko da se brine. Desilo mi se s bivšim i nije ništa strašno. Nisam takva žena da moram da podrazumevam da će meni neko sve da kupuje, to stvarno nikad nije bilo u opticaju, pa da je ne znam šta i koliko muškarac bogat - pričala je Aneli, a Marko je samo napustio prostoriju.

Aneli i Janjuš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Janjuša je po svemu sudeči pogodilo to što je Aneli rekla, jer je i ranije naglašavao da ulazi u rijaliti kako bi zaradio novac jer napolju nema stalan posao.

Podsetimo, Marku Janjuševiću Janjušu nedavno je bio rođendan koji je proslavio u Eliti, a Aneli se tokom večeri nije odvajala od njega.

- Srećan rođendan mojoj ljubavi, čekala sam baš u 12 da ti dam poklone. Ja baš ne znam toliko citate da pišem, ali je od srca - rekla je Aneli i dodala da je potegla sve veze u okviru Bele kuće kako bi Janjušu spremila poklone za koje je znala da će ga obradovati - rekla je tom prilikomk Ahmićeva, a detaljnij emožete pročitati klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading