Taki Marinković
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković koja neretko dolazi u sukob sa Aneli Ahmić, sada se javno oglasio i saopšti svoju odluku povodom ove situacije.

Naime, on je nakon najnovije i najžustrije svađe  Maje i Aneli, istakao da će morati da preduzme mere i Ahmićevu prijavi policiji, kako bi obezbedio sigurnost svoje ćerke.

Taki

Printscreen You tube

 

- Nije mi sve jedno, moje dete je tamo. Ujutru kada se probudim, pogledam na portalima šta radi moja ćerka – a svašta mi iskoči. Gospođica Aneli je iz krimogene sredine. Nije Maja napala nju, nego je ona napala Maju. Čuli smo šta je Aneli izgovorila – da će Maja da završi u crnim džakovima. Treba da se vodi računa šta se priča, ipak je ovo televizija koju gleda milionski auditorijum. Strašno je šta je Aneli izgovorila. Za Aneli je njen dečko Janjuš rekao najstrašnije stvari, i sve najgore je ona rekla njemu. Njih dvoje su rođeni jedno za drugo. Janjuš je pre neki dan rekao Aneli da namerno provocira Maju, da bi posle imala materijala za tužbu i da izaziva incident između njih dve. Oni jedva čekaju da se nekako domognu Beograda da bi non-stop išli po sudovima. Preko ovoga se ne prelazi. Nisam tužibaba, ali kada su me ljudi posavetovali ićiću u policiju - da mene ne bi bolela glava. Ne bih da strahujem šta će mojoj ćerki da se dogodi posle izlaska iz „Elite“. Maja je šest godina u rijalitiju i nije uopšte znala ko je Aneli. Anali je probala pre par godina da uđe u rijaliti i to joj nije pošlo za rukom. Ona je sto puta na mrežama kačila Maju Marinković i kopirala Maju Marinković.“ – rekao je Taki na RedTV.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading