Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Potresni detalji teškog života Stanislava Krofaka, bivšeg dečka Mione Jovanović, a sadašnjeg Maje Marinković, koji je ušao u Elitu "kako bi isterao pravdu", sve su rastužili, ali je istina ipak malo drugačija, tvrdi njegova bivša žena!

Za domaće medije oglasila se izvesna Emanuela Mea, koja tvrdi da ništa od toga što je on pričao nije istina, kao i da je Stanislav "jedan lažov bez mozga".

- Većina stvari koje je pričao o sebi, pa tako i o meni je laž. Nije spavao nikada na terasi nikakvog kafića, već sam ga dovela u Zagreb kod moje bake i dede gde je živeo. On je otac mog deteta i to je jedino zašto ga poštujem. Ovo što je rekao o prevari nije istina. Ja sa njim nisam ni u kakvim odnosima, mi smo se rastali pre 5 godina, ali moramo biti u kontaktu zbog deteta. Moramo se zbog nje dobro slagati jer je u pubertetu, kako bi imala lepo odrastanje - rekla je ona, a potom se osvrnula na njegove žestoke akcije sa Majom.

Maja i Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Iskreno to je bilo i za očekivati. Stanislav je dečko kojem ništa nije sveto, pa tako i to da njegova ćerka i familija cela to gleda. On je jednostavno dečko bez mozga što se tiče tih odnosa i to je to - brutalna je bivša žena.

Emanuela se osvrnula i na činjenicu da njihova ćerka gleda sve ovo u spoljnom svetu.

- Iskreno ona je dete još. Sigurno joj nije svejedno jer joj je tata, tako da ništa nemam lepo za reći - rekla je ona za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading