Milica
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Milica Veličković u Eliti je započela vezu sa Borisavom Terzićem Terzom, a sada su se pojavile tvrdnje da je bila sa 20 godina starijim. 

Otac Miličinog druga, Dragan Smiljanić Gaga, pre neko veče u programu uživo otkrio je da je bio sa Veličkovićevom, kako je on rekao, "na afterima". 

Dragan Smiljanić Gaga

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Milica i ja se poznajemo 4-5. godina. Upoznali smo se kao u "Eliti", jer sam imao neku devojku 2,5 godine. Nije znala za Milicu, zato je dogovor bio da se ne znamo. Bio sam prinuđen da glumim. Ona je jako dobra devojka, zanimljiva, druželjubiva. Ona je drugarica mog sina i par puta smo se videli na splavu. Krenule su emocije sa njene strane, slali smo poruke, slala mi je snimke sa drugaricama - objasnio je Dragoljub, pa dodao:

- Bilo je više poljubaca i ništa preko toga. Desilo se pre jedno četiri godine. Tad je imala 24, ja mislim. Ja sam stariji od nje 20-21 godinu.

Milica Veličković

Printscreen

 

Kako je otkrio, sa Milicom se sretao nakon žurki u klubovima.

- Bio je i Filip Đukić na tim afterima. Milica je bila isto. Stvarno je super devojka, ima mladalački duh. Voli da uživa. Na tom afteru je bila samo sa mnom. Preko mene je upoznala i moje društvo. Pisala je i njima, ali meni je to sve normalno. Ne mora to da prizna, svako treba da ima neku svoju intimu - objasnio je Gaga.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading