Milica Kemez
Foto: Printscreen/Balkanska veselja

Milicu Kemez, voditeljku i bivšu rijaliti učesnicu, tokom njenog boravka u Zadruzi razapinjali su zbog boravka u Bujanovcu i optuživali da se tamo bavila nemoralnim radnjama.

Nalazim se u čuvenom Bujanovcu! Idemo da vidimo kako ovde građani žive, da li oni znaju za mene i da malo popričamo sa građanima Bujanovca, koji se nalazi dvadesetak minuta od Vranja. Znaju ljudi zašto, nećemo da pominjemo, ko zna, zna - glasile su Miličine uvodne reči, koje je snimila usred centra Bujanovca, a potom je dodala:

Bora

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sećam se da je u Zadruzi Čorba (Milan Janković) prvi započeo ovakvu priču, da je ovo grad nekog bluda, nemorala i svega ostalog, ja to nikada nisam znala, ali možemo da pitamo nekog - objasnila je Milica, a potom je anketirala meštane.

- Ovde su normalni ljudi. Mirno je, to po kafanama, ništa se ne dešava - rekao je Bujanovčanin.

- U kafani se sedi, popije se, jede se - nadovezao se drugi.

Da li je ovde blud i nemoral? - pitala je Milica.

Ne - rekao je jedan čovek.

- Da li se u u toj kafani devojke prostituišu? - pitala je Milica Kemez ljude, a oni su joj začuđeno odgovarali.

Ne - odgovorila su dvojica.

Milica Kemez

Balkanska veselja

 

Podsetimo, nakon što je tada optužena od strane većine cimera da se u Bujanovcu bavila nemoralnim radnjama, Milica je tada objasnila kako je izgledao njen posao. 

- Moj posao je bio da budem lepa i da prihvatim piće kada mi nude. Izbegavala sam kontakt sa ljudima, a uvek sam pila samo neku vodu, nisam pila alkohol. Ja nikada nisam videla to da je neka devojka otišla sa nekim likom, oni se ne napiju piju sokove. Znam da ima jedna kafana gde je to moglo i gde se sve dešavalo, ali ja tamo nisam radila - rekla je Milica.

Inače, ona nije jedina bivša zadrugarka koja je povezivana sa Bujanovcem. Pored nje je i Aleksandra Nikolić, kao i aktuelna učesnica Elite, Aneli Ahmić. 

Tvrdnje da je Aneli Ahmić radila u Bujanovcu, ali i da je imala istog muškarca kog i Aleksandra Nikolić, iznela je Stanija Dobrojević u jednoj emisiji. 

- Aneli je bila sa istim muškarcem sa kojim je bila Aleks iz Bujanovca. Aneli je isto radila tamo u Bujanovcu, on je nju strpao u kamion i otišli su u Švajcarsku. Njoj su valjda trebali ti neki papiri, čak sam čula i da je radila za tarifu neku nenormalnu. Asmin je sve vreme dobijao veliku podršku i čak mu je Instagram poludeo, cifre su mu vrtoglavo rasle - kazala je Stanija za "Red".

Nakon toga, bivši partner Ahmićeve, Asmin Durdžić objavio je njene fotografije na kojima je oskudno obučena, gde tvrdi da su nastale u Bujanovcu. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading