HOROSKOP ZA UTORAK, 6. SEPTEMBAR Blizanci, čuvajte se lažnih prijatelja, Lavovi, imaćete konflikt sa voljenom osobom, Vodolije, grudni koš vam je osetljiv
Foto; iStock-Getty-Images

OVAN

POSAO: Jedna osoba iz vašeg poslovnog okruženja pokušava da vam se uvuče pod kožu i da zadobije vaše poverenje. To ste primetili, ali vam nije jasno kakve su joj tačno namere. Svakako je neophodna opreznost, budite umereniji u svojim izjavama.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba ima preterano velika očekivanja kada ste vi u pitanju, da vam postavlja neke preterano stroge zahteve. Ne dopada vam se takva situacija. Ne volite da vas neko kontroliše.

ZDRAVLJE: Preuveličavate neki problem koji imate, moguće je da ste počeli da umišljate simptome. Posavetujte se sa psihologom.

BIK

POSAO: Nećete odustati dok ne uspete da rešite probleme koji su vam iskočili na poslu. Voleli biste da se i još neko ugleda na vas i da zajedničkim snagama dovedete sve u red. Porazgovarajte sa saradnicima, možda se među njima i neko ko želi da učestvuje u rešavanju postoječih problema.

LJUBAV: Skloni ste depresiji, jer je situacija sa voljenom osobom sve gora. Postali ste prilično osetljivi i teško vam je da racionalno sagledate okolnosti u kojima se nalazite.

ZDRAVLJE: Mogući problemi zbog malokrvnosti, povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe.

BLIZANAC

POSAO: Moguće je da ste oko sebe okupili čopor lažnih prijatelja i onih koji vam se dive, samo da bi od vas imali neke koristi. Pokušajte da se odbranite od neiskrenih ljudi. Očigledno da vam je izbor loš, jer ne umete da procenite ljude.

LJUBAV: Smatrate da  niste zaslužili da voljena osoba bude tako hladna prema vama. Imate osećaj da ignoriše vaše potrebe i to vam smeta. Razgovarajte o svojim osećanjima.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima su mogući, muči vas zapušen nos ali i nešto više od toga. Probleme možete umanjiti, ali ne i rešiti do kraja, jer su oni hroničnog tipa.

HOROSKOP ZA UTORAK, 6. SEPTEMBAR Blizanci, čuvajte se lažnih prijatelja, Lavovi, imaćete konflikt sa voljenom osobom, Vodolije, grudni koš vam je osetljiv

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Iako već duže vreme očekujete promenu radnog mesta ili premeštaj na neku drugu lokaciju, nećete ga dobiti. Dolazite do informacije da je neko drugi dobio to radno mesto. Premda ste tako nešto slutili, pogađa vas takav izbor, jer ste sigurni da ste se mnogo trudili.

LJUBAV: Veoma ste raspoloženi za ljubav danas, zavodnički ste nastrojeni. Ističete svoje adute i flertujete kada god imate priliku za to. Dobar provod vam je zagarantovan!

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim, pluća su vam veoma osetljiva. Takođe ne boravite previše u zatvorenim, zagušljivim prostorijama.

LAV

POSAO: Skloni ste donošenju brzopletih i nepromišljenih odluka. Mogli biste da napravite neku prilično veliku grešku danas. Pokušajte da kontrolišete svoje reakcije. Takva reakcija ima uglavnom negativan uticaj na vas.

LJUBAV: Mogući su konflikti sa voljenom osobom. Jedno drugome prebacujete mnoge stvari i teško vam je da nađete kompromisno rešenje. Biće vam potrebno mnogo vremena da sve rešite.

ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju, moguće su manje nezgode i povrede usled nedostatka koncentracije. Sporedne stvari vam takođe mogu skrenuti pažnju.

DEVICA

POSAO: Imate priliku da rešite mnoge probleme koji su se gomilali u prethodnom periodu. Dobro ste raspoloženi, jer imate osećaj da su se sve kockice nekako sklopile baš u vašu korist.

LJUBAV: Ukoliko budete svog partnera stavljali pod preveliki pritisak, izazvaćete sasvim pogrešnu reakciju. Pokušajte da se barem na neko vreme odreknete svoje potrebe za kontrolom. Zapitajte se da li biste vi voleli da se partner tako obraća prema vama.

ZDRAVLJE: Osetljiv želudac vam može stvarati manje probleme, skloni ste gorušici. Obratite pažnju na ishranu. Izbegavajte masnu, brzu hranu.

VAGA

POSAO: Raduje vas vest o promeni koji ste jako dugo očekivali. Konačno ćete imati mogućnost da ostvarite napredovanje o kom ste tako dugo maštali. Dobijate dodatni elan! Naročito ako odmah dobijete priliku za nove poslovne prilike.

LJUBAV: Preterano ste sumnjičavi. Sve što vaša voljena osoba radi i priča vam deluje nekako neobično, imate utisak da se iza svega toga kriju neki motivi o kojima još uvek malo znate. Oslonite se na svoju intuiciju.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zuboboljom, posetite svog stomatologa. Obratite pažnju takođe i na učestalu glavobolju.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja da se nekim poslovima ozbiljno posvetite. Finansije vam stagniraju već duže vreme i to vas baca u veoma neizvesnu situaciju. Zabrinuti ste. Ukoliko nemate finansijsku sigurnost, vi možete biti u veoma velikom psihičkom problemu.

LJUBAV: Imate manje probleme u komunikaciji sa voljenom osobom, oboje ste neraspoloženi i skloni nesporazumima, pa se zbog svake sitnice veoma lako možete posvađati...Budite strpljivi i pokažite malo više razumevanja.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa štitnom žlezdom. U narednom periodu idite na lekarsku kontrolu.

STRELAC

POSAO: Nemojte prihvatati nove obaveze dok ne završite stare. Organizacija vam je loša u svakom slučaju, pa ne bi bilo pametno da se dodatno opterećujete u ovom trenutku. Došlo je i do pada koncentracije, opterećuju vas i vremenski rokovi.

LJUBAV: Imate osećaj da ste se sa voljenom osobom zbližili još više. Jako lepo ste raspoloženi i spremni za romantičnu atmosferu. Uživaćete u zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Biće vam potrebna neka metoda opuštanja pre spavanja. Pokušajte sa nekom dobrom knjigom ili opuštajućom masažom.

JARAC

POSAO: Osoba koja vam nudi da započnete zajednički posao se može pokazati kao veoma nepouzdana. Sve što je u vašoj moći dobro proverite. Ne verujte na reč, tražite dokumenta. U suprotnom, možete se vrlo kajati. Možda vam se samo u trenu ovo zajedništvo ukaže kao jedina opcija. Razmotrite i druge mogućnosti.

LJUBAV: Vreme je da se ozbiljno posvetite problemima koje imate sa bračnim partnerom. Nema više mesta za vrdanje i izbegavanje, ako želite da ostanete zajedno - suočite se.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osipom ili alergijskim reakcijama na koži.

VODOLIJA

POSAO: Možete doći do uspeha jedino ako budete bili spremni da se oslonite samo na sebe i na svoje planove. Nemojte mnogo da očekujete od ljudi koji vam potajno zavide na svemu. Oni samo čekaju da ugrabe priliku kako da se dočepaju vaših zamisli, kako bi ih prisvojili kao svoje.

LJUBAV: Trudite se da maksimalno izbegavate bilo koji vid sukoba sa voljenom osobom, iako neke stvari morate otvoreno da rešite. Nećete moći dugo da bežite.

ZDRAVLJE: Imate probleme sa aritmijama, grudni koš vam je generalno osetljiv. Obavezan je odlazak kod lekara, kardiologa.

RIBE

POSAO: Raspoloženi ste za nove poslovne avanture i promene, imate mnogo energije i elana i maksimalno ćete se posvetiti ostvarenju svojih ciljeva. Danas je dan za novi početak!

LJUBAV: Situacija sa voljenom osobom se polako popravlja. Konačno vidite svetlo na kraju tunela i vraća vam se nada da ćete zajedničkim snagama imati lepšu i bolju budućnost. Uložili ste mnogo napora kako biste postali bliskiji.

ZDRAVLJE: Izbegavajte nervozu zbog sitnica, potreban vam je unutrašnji mir. Opustite se u nekom spa centru ili pođite za vikend na mini odmor na neku bližu destinaciju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading