ISKORISTITE MOĆAN ASPEKT NA NEBU Evo kome će Merkur dati vetar u leđa
Shuterstoock

Dok čekamo pomračenje Meseca u Biku 8. novembra, na nebu je aktuelan aspekat između Marsa i Merkura. Merkur trigon Mars u daje oštar um, iskrenost i direktan stil komunikacije. Samouvereno samoizražavanje i lakoća u govoru dolaze prirodno sa ovim aspektom.

Trebalo bi da vam bude jednako udobno da govorite pred gomilom kao i kada govorite jedan na jedan. To je zbog besprekorne veze između misli i reči i samopouzdanja koje proizilazi iz toga što ste odlučni i obično u pravu.

Direktna komunikacija

Vaš stil komunikacije može biti direktan, pa čak i snažan, ali ne bi trebalo da ljuti druge jer takođe ima ubedljiv i šarmantan kvalitet. Pametne pregovaračke veštine znače da će drugi ljudi praviti kompromise, tako da bi trebalo da imate dobre liderske kvalitete i veštine debatovanja, sa dobrim izgledima za karijeru u poslu, politici ili pravu. Mnogo mentalne energije dolazi sa ovim aspektom, što znači da morate da budete zauzeti čitanjem, pisanjem i deljenjem svojih misli.

Samopouzdanje

Merkurov trigon Mars tranzit daje povećanu mentalnu energiju i koncentraciju. Dakle, ovo je idealno vreme da nastavite sa domaćim zadatkom i učenjem. Brzo razmišljanje i odlučnost znače da je pravljenje planova favorizovano. Biti avanturista i rizikovati trebalo bi da dovede do pozitivnih rezultata. Možete se podržati zbog povećanog samopouzdanja da su vaše misli i planovi tačni, pišu Astrousluge.com.

Ubedljiv stil komunikacije čini ovo idealnim vremenom za debatu, traženje usluga i javno nastupanje, gde možete očekivati pozitivne reakcije. Idealno za deljenje misli koje biste inače mogli zadržati za sebe. Snažna i tačna priroda vašeg razmišljanja i komunikacije znači da je ovo savršeno vreme da branite sebe, svoje najmilije ili problem do kojeg vam je stalo. Takođe možete krenuti u napad ako je potrebno, i sa samopouzdanjem ćete pobediti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading