Dnevni horoskop za subotu, 4. maj: Bikovi, povedite računa o zdravlju, Vagama slede nepredviđeni troškovi

Vesti 03.05.2024 19:36 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu i svemu onome što ste planirali i uradili za vaš odnos. Nemojte se iznenaditi svojom porodicom i njihovom mišljenju o vama i o vašim potrebama. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Pokušajte da naučite da budete u centru pažnje sebi drugima jer je to jedini način da tokom dana postavite stvari na svoje mesto i da vaše raspoloženje bude u skladu sa tim. Povedite računa i o zdravlju jer već neko vreme vaša energija je veoma neusklađena sa stvarima koje vam se dešavaju. 

Blizanci

Vaša poslovna strana je otvorena i stabilna i određene stvari možete da nazivate pravim imenom ali je važno da u narednom periodu budete okrenuti prema sebi prema planovima svoje porodice koja već neko vreme se oslanja na vas. Ljubavna situacija je stabilnija u odnosu na pre. 

Rak 

Danas ćete biti ambiciozni što nije vaša osobina i to se negativno odražava na sve vaše stvari sa kojima se već neko vreme susrećete. Ljubavni odnosi su u drugom planu jer partner već neko vreme ima svoje privatne probleme sa kojima ne može sam da izađe na kraj. 

Lav 

Poslano ste veoma stabilni ali ovih dana ćete odmarati i pokušavati da posao postavite na drugom mestu. Ljubavna situacija je stabilna ali sa druge strane imate potrebu da budete u centru pažnje za sebe i da se izborite za sve stvari koje je već neko vreme ne funkcionišu sa vašim životnim navikama. 

Devica

Sam početak drugih ljudi posebno kada su u pitanju odnosi sa osobom u znaku lava koja već neko vreme vam ne daje prostor da pokrenete sebe. Čuvajte se svega onoga što je poslovno nestabilno naročito u narednih nekoliko dana. 

Zdravlje je odlično..

Vaga 

Partner previše očekuje od vas i niste u stanju da sve to propratite i da budete zadovoljni vašim načinom funkcionisanja. Novčana situacija je nestabilna zahvaljujući stvarima koje se rešavaju veoma negativno posebno kada su u pitanju obaveze. 

Škorpija 

Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Osoba u znaku znam vam daje jako dobre pozitivne predloge u vezi posla i u vezi novčane situacije koju treba da prevaziđete u narednom periodu. Zdravlje je stabilno. 

Strelac 

Nemojte dozvoliti da se drugi koriste vašim poslovnim situacijama posebno kada su u pitanju odnosi sa osobom u znaku Ovna. Čuvaj se svega onoga što vam se dešava uslovno možete da doživite razočarenje do kraja dana. 

Jarac 

Danas ćete odmarati krugu prijatelja ili u prirodi i to je jako važno da se ispuni zbog vaših mentalnih preopterećenja. Osoba u znaku Ovna vam daje veliku poslovnu podršku do kraja meseca. Problemi sa spavanjem. 

Vodolija 

Čuvajte se sami sebe i svojih emocija jer možete da stvari preokrenete u negativnom kontekstu. Osoba u znaku Jarca vas gleda kroz prizmu vaših poslovnih uspeha i pokušava da iskoristi mnogo toga što vi ne znate. 

Ribe 

Danas ćete biti u prvom planu posebno u vezi posla pa je najvažnije da sve stvari završite na vreme i da budete stavili u svojim odlukama sa saradnicima. Ljubavna situacija više nije u prvom planu i pred veliki problem za vas i za partnera, trebate da završite mnogo toga. 

BONUS VIDEO:

 
Komentari (0)
Loading