Topi se u ustima: Pečeni krompir sa majonezom i palentom
Foto: Youtube/Printscreen

Sastojci i priprema:

  •  1,500 gr. krompira
  •  4 pune kašike majoneza
  •  3 kašike palente
  •  1 kašika sitne crvene paprike
  •  1 kašičica soli + da se posoli kuvani krompir
  •  beli luk u prahu ili drugi začini (ne mora)
  •  2 kašike ulja
  •  susam (ne mora)

Ogulite krompir pa stavite da kuva. Kuvati oko 20 minuta da ne bude jako mekan.

Ostavite da se ohladi pa posolite, složite na veliku tepsiju u kojoj je pek papir (može i bez). Svaki bogato premažite premazom od majoneza, pospite susamom ako volite i pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni. Prednost ovog krompira je što i kada se ohladi i odstoji bude mekan i veoma ukusan. Prijatno.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading