NAJUKUSNIJE POSNO JELO Podvarak sa krompirom, zapišite recept, tražiće vam i komšije
Foto: Youtube/Printscreen

Sastojci:

700 g krompira 

maslinovo ulje
2 manja crna luka
oko 500 g podvarka
ruzmarin (po vašem ukusu)

Priprema:

Luk iseći na rebra pa ga  dinstati 10 min na tihoj vatri. Dodati na rezance kiseo kupus pa i njega dinstati 30 min na tihoj vatri bez dolivanja vode.

Skloniti sa vatre, dodati alevu papriku, tucanu ljutu, biber u zrnu i mleven, beli luk, lovorov list , suvu papriku  i sve izmešati. 

Krompir iseći na krupnije komade, dodati malo aleve paprike i soli ako kupus nije jako slan i ulja i sve izmešati. Poređati preko kupusa i staviti u rernu da se peče oko sat vremena. 
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading