Poslastica koju ćete obožavati: Domaći keksići sa kokosom
Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 200 g putera
  • 200 g šećera
  • 300 g brašna
  • 100 g kokosovog brašna
  • vanilin šećer
  • jaje
  • kašičica praška za pecivo

Priprema:

Umutite puter i šećer. Dodajte jaja, izmešajte, dodajte brašno, vanilu i prašak za pecivo. Na kraju kokosovo brašno, a ako je potrebno i malo više. To zavisi od veličine jaja. Ostavite da odstoji u firižideru sat vremena. Na pleh stavite pek papir.

žNapravite kuglice i pritisnite rukom ili viljuškom. Ostavite dovoljan razmak jer će se širiti tokom pečenja. Kada porumene i dobiju zlatno-žutu boju izvadite iz rerne i prohladite. Dok je keks vruć mekan je, a kada se malo prohladi lakše se odvaja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading