GOLUPČIĆI Sigurni znaci da ćete ostati zaljubljeni zauvek
Foto: Shutterstock

Zaljubljenost na duge staze ima mnogo veze s ličnošću, ali se zapravo radi o tome kako se ophodite jedno prema drugom. Možda je osoba s kojom ste baš za vas, ili možda postoji neko drugi s kim biste se bolje slagali? Ostati zaljubljen je pre svega pitanje posvećenosti.

Evo nekoliko znakova da vaša veza ima šanse da traje zauvek.

GOLUPČIĆI Sigurni znaci da ćete ostati zaljubljeni zauvek

Foto: Shutterstock

 

Provodite vreme zajedno

Nije važno koliko ste zauzeti ili kakva vremenska ograničenja postoje, naći ćete vremena da budete zajedno. Čak i ako večerate u dva ujutru zbog radnog rasporeda, činite sve što je moguće da provedete vreme zajedno.

Razgovori idu u beskraj

Ne postoji trenutak tišine jer vam je zadovoljstvo da razgovarati o svemu i svačemu. Mogli biste satima da slušate njegov glas i delite nove priče. Vi znate sve što se dešava, a on zna sve o vama, jer vas dvoje ne čuvate nikakve tajne.

Vaša sigurna luka

Ponekad je svet surov, a vi želite da pobegnete i sakrijete se. Vaš partner je prva osoba kojoj želite da pobegnete sa svojim problemima jer mu verujete. Nežan je i zagrliće vas u znak podrške.

Čuvate jedno drugom leđa

Znate da niko neće govoriti loše o vama niti učiniti bilo šta da vas povredi, barem dok je vaš partner u blizini. Čuva vas bolje od telohranitelja.

Koristite samo nadimke

Kada postignete određeni nivo udobnosti jedno s drugim, počnete da koristite slatke nadimke. "Tepanje kao kućnim ljubimcima" samo je potvrda da se razumete na mnogo dubljem nivou.

GOLUPČIĆI Sigurni znaci da ćete ostati zaljubljeni zauvek

Foto: Shutterstock

 

Ne možete zamisliti život jedno bez drugog

Vaša veza je toliko jaka da idete zajedno kao ruka i rukavica i osećate se čudno, kao da vam nešto važno nedostaje kada nije s vama.

Čitate misli jedno drugom

Možete da čitate misli jedno drugom a da ne kažete ni reč. Ovo je veština koju ste dobro izbrusili jer je koristite sve vreme. Čak i u prepunoj prostoriji možete pogledom videti šta vaša polovina misli.

Oni vas uvek podignu

Potrebna je čvrsta osoba da podnese teret zajedno sa vašim, ali izgleda da je vaš partner to savladao. On je iskren prema vama kada pogrešite, ali vas nikada ne spušta, već nudi konstruktivnu kritiku.

GOLUPČIĆI Sigurni znaci da ćete ostati zaljubljeni zauvek

Foto: Shutterstock

 

Vaš najveći fan

Kada uradite nešto neverovatno, prva je osoba koja vas pohvali. Odvešće vas na večeru ili organizovati zabavu iznenađenja da proslavi sa vama. Saznanje da je uvek tu i bodri vas sa strane je ono što vam pruža mir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading