NJU BAŠ NE VOLE Kritikovali je zbog engleskog, a sad im smeta bahaćenje, a evo u čemu se Georgina pojavila na Ronaldovoj utakmici, detalj od 100.000 evra "bode oči"
Foto: Printscreen/Foto: Profimedia


Nakon što se Ronaldo sa porodicom preselio u Saudijsku Arabiju zbog angažmana u klubu Al-Nasr, njegova verenica Georgina suočava se sa mnogo kritika zbog svog provokativnog odevanja.

Izgleda da je manekenka ipak odlučila da se prilagodi tamošnjem načinu života, pa se na utakmici pojavila u farmerkama, dresu i štiklama. Dok su brojni korisnici mreža osuli paljbu po torbi koju je nosila. Reč je o čuvenom modelu torbe brenda Hermes Birkin koji važi za najskuplji na svetu. Hermes za izradu svojih torbi obično koristi teleću kožu, ali i kožu krokodila, noja, koze i guštera.

Lov na ove životinje je u mnogim zemljama ilegalan, što je ujedno i jedan od razloga da ovi modeli toliko koštaju. Takođe, sve brave, kopče i ključevi Hermes torbice obloženi su paladijumom ili zlatom. Čelnici brenda su uvek govorili da je jedan od razloga zašto su ove torbe toliko skupe taj što su ručno rađene.

NJU BAŠ NE VOLE Kritikovali je zbog engleskog, a sad im smeta bahaćenje, a evo u čemu se Georgina pojavila na Ronaldovoj utakmici, detalj od 100.000 evra

Foto: Printscreen/instagram

 

Cena ovakve torbe kreće od 12 hiljada dolara, a Georginin model košta neverovatnih 100.000 evra! Ni sada nije prošla bez negativnih komentara. Mnogi su je kritikovali što se hvali skupim komadima. "Prestani ljudima da pokazuješ svoje torbice i nakit. Idi da učiš engleski", "Za te pare koliko košta torbica može da se kupi kuća iz snova", "Te torbice su preskupe, a ti ih imaš najmanje deset", glasili su komentari.

Podsećanja radi, Ronaldova verenica je nedavno bila gost na dodeli nagrada Joi Avards u Saudijskoj Arabiji, koja je jedna od najvećih regionalnih ceremonija dodele priznanja slavnim ličnostima za njihova dostignuća.

Rodrigez je na dodeli dala i kratak intervju na engleskom, a njena nervoza i naglasak doprineli su da njene izjave nisu tako lako razumljive, a mnogi su je ismevali na društvenim mrežama.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading