FENG ŠUI PRAVILA: Promenite ovo u svom domu, ako želite da privučete sreću i novac
Foto: Shutterstock

Ako želite da u vašem domu vlada blagostanje i pozitivna energija, vreme je za ovih pet promena.

Nogice od nameštaja na tepihu

Dnevna soba je mesto u vašoj kući gde svi sede zajedno da provedu neko kvalitetno vreme. Stoga, nameštaj u vašoj dnevnoj sobi treba da bude postavljen tako da podržava laku i jasnu komunikaciju. Izbegavajte postavljanje na tepih.

Ne skupljajte stvari kao hrčak

Nikada ne skupljajte neželjene stvari. Višak svega je loš, a isto pravilo važi i za neželjene i pretrpane stvari. Svakih nekoliko meseci, morate baciti sve neželjene stvari iz svog doma ili kancelarije jer one deluju kao prepreka pravilnom toku bogatstva i prosperiteta.

Nasmejani Buda

Svi znamo da je Buda koji se smeje poznat po svojoj veseloj i srećnoj prirodi. Kada je postavljen u pravcu istoka ili okrenut prema ulaznim vratima, Buda koji se smeje donosi bogatstvo i sreću-

Redovno zalivajte biljke

Ako biljke u bašti ispred vaše kuće umiru, shvatite to kao upozorenje i učinite nešto po tom pitanju. Zapamtite, ako volite prirodu, ona će vam uzvratiti ljubav. Možete početi sa malim promenama kao što je zalivanje biljaka svaki dan, promena tla ili dodavanje novog cveća. Takođe, morate očistiti stazu koja vodi do glavne kapije vaše kuće.

Bambus

Biljka bambus je još jedan feng šui predmet koji poziva na sreću, bogatstvo i pozitivnu energiju. Postavite ga u pravcu jugoistoka da biste privukli novac.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading