Opra Vinfri
Foto: AP/Foto: AP

Ova tri pitanja su najefikasnije oruđe za pronalazak pravog odgovora. 

- Tokom godina i godina razgovora sa brojnim ljudima koji su pronašli svoj pravi poziv, shvatila sam da postoje tri pitanja koja otkrivaju živite li svoju istinsku prirodu -  kaže Opra na svojoj stranici "The Oprah Magazine."

Kakva osećanja u vama budi vaš posao?

Kada volite ono što radite, osećate entuzijazam i uzbuđenje. Osećate kako dajete i primate poštovanje i priznanje za svoj trud. Jednostavno se osećate dobro.

- Kada razmišljam o ovom pitanju, setim se sebe dok sam bila nervozna novinska reporterka. Ali, onda je stigao dan kada sam bila suvoditeljka svoje prve emisije u sklopu emisije "People are talking" u Baltimoru. Imala sam osećaj kao da sam napokon na vlastitom terenu. To nije bilo zato što je razgovor sa sagovornikom bio spektakularan – moj prvi gost bio je čovek koji prodaje sladoled i pričao je o svojim omiljenim ukusima, već zato što sam osećala da sam napokon tačno tamo gde treba da budem - priča Opra.

Utiče li pozitivno na druge?

Vaš poziv nikada nije usmeren samo na vas. Sve što vas čini snažnima, povezanima i u skladu sa vašom prirodom, jednako utiče i na druge kada se deli - bilo da pečete pitu, smišljate plesne korake, ili savetujete prijateljicu.

Postaju li vibracije vašeg života glasnije i snažnije?

Kada se bavite poslom koji je kao stvoren za vas, osećate se budno, živo i spremni ste da odigrate ključnu ulogu u svetu. Kada drugi primete svetlost koja zrači iz vas, dobiće inspiraciju da pronađu svoju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading