Suzana Mančić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram/printscreen

Za Suzanu Mančić svi kažu da je vrsna kuvarica, što i ne čudi budući da je počela da kuva kao devojčica.

‒ Počela sam da kuvam vrlo rano. Već sa 12, 13 godina umela sam da napravim i ručak i desert, i da takvim iznenađenjem sačekam roditelje kada se vrate s posla – izjavila je voditeljka jednom prilikom.

U Suzanine kulinarske veštine uverio se i njen suprug grčki biznismen Simeon Ocomokos kod koga provodi letnje mesece kada mu rado kuva.

- Ovo je jedina prilika kada smo zajedno od jutra do mraka. Podsećamo se na neke male nežnosti, mi smo jako dugo zajedno. Volimo da popijemo kafu zajedno, da čitamo zajedno. Ponekad i skuvam, pa mi on kaže: "Mančić, ovo si odlično skuvala" - kroz osmeh kaže Suzana, a prenosi Gloria. 

NIJE TEŠKO, JEDE SE KAŠIKOM, MOŽE I HLADNO Jelo Suzane Mančić kojim je oduševila muža

 

 

Živimo jedan sasvim opušten i normalan život, koga smo željni. Željna sam da sedim kod kuće - rekla je ona svojevremeno, a ovo je recept Suzane Mančić koji rado sprema suprugu.

- Jelo je jako prijatno za ove vruće dane. Evo daću vam recept - potrebne su vam tikvice, paradajz, beli luk i celer. Sve to naseckate, bacite u šerpu, nalijete vodom i posle sat vremena imate ukusan obrok. Nije ljuto, nije teško, jede se kašikom, i može da se jede i hladno – rekla je ona.

Kada boravi kod supruga u Grčkoj voditeljka nema želju da svaki dan ide na plažu, pa slobodno vreme često provodi u kuhinji, te svaki dan nosi novi recept Suzane Mančić.

- Pa zna se da sam ja glavna kuvarica tokom leta! Ne ide mi se baš svaki dan na plažu, tako da volim da ih iznenadim ručkom kada se vrate sa kupanja - kaže Suzana.

- Rerna nam je stalno uključena s obzirom na to da je moja sestra specijalista za kolače. Teško je odoleti dobrom zalogaju i vratiti se u Beograd sa vitkom figurom. Život nije bajka – izjavila je Suzana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading