RUSKA DOKTORKA TVRDI Sve bolesti dolaze iz creva, evo kako ih očistiti od parazita
Foto: Youtube/Printscreen


Ruski biohemičar i doktor prirodne medicine Marva Vagaršakovna Oganjan ima 45 godina iskustva u medicini i laboratoriji. Nikada se nije ustručavala da svoja znanja i otkrića podeli sa celim svetom, kako bi ljudi kroz njene savete poboljšali svoje zdravlje i kvalitet života.

Njene teorije zasnivaju se na istraživanju uzroka savremenih bolesti, uključujući alergije, hipertenziju, rak, dijabetes i druge bolesti koje zvanična medicina naziva "bolestima životnog stila".

Marva daje jednostavna pravila kojih se treba pridržavati da biste imali zdravo telo i bistar um.

Izbor hrane

Niko ne želi da se razboli. Želja da te ništa ne boli je sasvim normalna želja, a bolest je pravi zločin protiv organizma. Usklađivanjem ishrane prilagodićete ceo život - kaže Marva i objašnjava da se adekvatnom ishranom ne menja samo telo, već i psiha.

Savremena medicina ne leči bolest, već njene simptome

Simptomi se ne mogu izlečiti, mogu samo privremeno da umru. Ali onda se ponovo pojavljuju, u istom ili potpuno novom obliku. Najgore od svega, bolest tada ima tendenciju da postane hronična ili evoluira u nešto gore.

- Na primer, ako ste u detinjstvu često bolovali od upale pluća, nije ni čudo da sa 35 godina dobijete rak dojke. Ovakve transformacije bolesti iz jedne u drugu su prirodne - kaže Marva i dodaje da su te stvari mnogim lekarima još uvek neshvatljive. Zapamtite, sve što vas je kao dete mučilo pojaviće se kad-tad u odraslom dobu, u nekom obliku – upozorava doktorka.

RUSKA DOKTORKA TVRDI Sve bolesti dolaze iz creva, evo kako ih očistiti od parazita

Foto: Youtube/Printscreen

 

Smrt dolazi iz creva

Vratimo se u detinjstvo. Od čega još pate deca, osim od prehlade i upale grla? Postoje male boginje, zauške, rubeole i tako dalje, koje se svrstavaju u dečje bolesti, jer se najčešće obolevaju u detinjstvu, jer se teže podnose u odraslom dobu.

Zašto? Za početak, ne dobijaju sva deca ove bolesti.


Oni pogađaju decu koja u sebi imaju više 'materijala' koji je podložan razvoju virusa koji izazivaju ove bolesti. Zašto onda deca češće pate od njih nego odrasli? Odgovor je jednostavan - telo deteta je izloženo raznim vrstama prljavštine, koja se nakuplja u crevima.

U prirodnoj medicini postoji čak i izreka da smrt dolazi iz creva, i bukvalno je tako. Kada bismo znali i poštovali pravila redovnog čišćenja creva, živeli bismo veoma dug i zdrav život. Zato je presudno ono što jedemo. Pravilna i nepravilna ishrana Hrana je pravi blagoslov, ali može postati i pravo zlo.

- Zla hrana je ona koja se prodaje u menzama, jede u vrtićima, školama, bolnicama, vojsci. To je pravi zločin za zdravlje. Zbog nje deca u vrtićima obolevaju. U Švajcarskoj, na primer, deca u vrtićima jedu voće, salate i čaj sa medom. To je dovoljno da deca budu sita i zdrava, fizički i psihički.

Creva su puna ostataka fekalne materije, trule i polutrule sluzi, živih, poluživih i mrtvih parazita. Neki od hranljivih materija bi trebalo da prođu kroz zidove creva, ali ne mogu zbog naslaga ovog otpada. Zato je važno da se pravilno hranimo, jer ako se slažu biohemija tela i biohemija namirnica, tada se organizam čisti i sprečava rizik od razvoja bolesti.

Najvažniji savet Marve Vagaršakovne Oganjan

- Da se ​​ne biste razboleli, morate imati društvenu svest. Društvo stvara alkohol i alkoholizam, a onda se bori protiv njih. To je paradoks današnjice.

Marvinov recept za čišćenje organizma od parazita

- Alkalna sredina ubija parazite. Da biste povećali PH nivo, jedite sirovo povrće i voće. Izbacite brašno, testenine i slatkiše iz svoje ishrane. Jedna od najefikasnijih metoda za uklanjanje parazita je gladovanje. Brzo i sve će biti u redu sa vašim telom. Ne zaboravite da koristite začinsko bilje sa medom i limunovim sokom – savetuje Marva.
 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading