ŠERON STON IZNELA BOLNU ISTINU Imala sam 9 pobačaja i terali su me da ćutim, ne pristajte na osećaj krivice
Foto: Shutterstock

Glumica Šeron Stoun oglasila se prvi put o borbi za potomstvo i otkrila da je imala devet spontanih pobačaja. Lepotica sa filmskog platna koju pamtimo iz "Niskih strasti" ovo otkriće je podelila na Instagramu. Šeron (64) je osetila potrebu da odreaguje ispod posta časopisa "Pipl" u kojem je plesačica Pita Murgatrojd otkrila da je izgubila dete.

"Mi, kao žene, nemamo mesto na kojem možemo da podelimo dubinu ovakvog gubitka. Ja sam spontanim pobačajima izgubila devetoro dece", napisala je glumica javno ispod tog posta.

"Spontani pobačaj nije mala stvar, ni fizički ni emotivno. A ipak, teraju nas da mislimo da bi to trebalo da podnesemo same, u tajnosti, samo uz osećaj neuspeha. Umesto da nam okolina pruži saosećanje, empatiju i isceljenje koji su nam preko potrebni", nastavila je Šeron, koja je prošle godine sve zaprepastila i ispovešću o zlostavljanju koje je doživela.

"Žensko zdravlje i dobrobit prepušteni su muškoj ideologiji koja je u najmanju ruku opuštena, često nepotkovana činjenicama i nasilno opresivna u aktivnostima", napisala je prelepa Šeron.

Glumica, koja je usvojila tri dečaka, nije otkrila druge detalje o svojim bolnim gubicima. Pogledajte kako je izgledala nedavno u modnom izdanju koje je oduševilo sve!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading