POLJUBAC PODRŠKE NA CRVENOM TEPIHU Dženifer Lopez očarala svet u predivnoj haljini od kristala, nema joj ravne
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Dženifer Lopez izašla je zajedno sa suprugom Benom Aflekom u ponedeljak uveče na premijeru njegovog novog filma Air u Los Anđelesu, nudeći poljubac podrške na crvenom tepihu.

Par, koji se venčao prošlog jula, skoro 20 godina nakon što su prvi put stupili u vezu pre nego što su otkazali veridbu 2004. i pomirili se 2021., izgledalo je srećno dok su pozirali na PDA ispred pozorišta Regenci Village u Los Anđelesu.

Dženifer (52) i Ben (50) – zauvek ovekovečeni u našim srcima kao Benifer – pozirali su se zajedno za fotografe, delujući opušteno. U jednom trenutku su se čak i nagnuli da se poljube.


Pop ikona Džej-Lo je izgledala prefinjeno u neonsko zelenoj haljini Antonio Grimaldi sa prozirnim gornjim delom optočenog kristalom u boji mesa sa visokim izrezom i dugim rukavima, koji se uklapao u neonsko zelenu suknju do poda. Mama dvoje dece je poznata po diskretnom i prirodnom šminkanju, tako da je delovala jednostavno i blistavo. Na prijemu je nosila elegantno podignutu kosu, koja je pokazivala njene izrazite dijamantske minđuše.

Oskarovac i Betmenova zvezda Ben je, u međuvremenu, bio elegantan u tamnoplavom odelu od somota sa duplim kopčanjem, koje je uskladio sa tamnoplavom svilenom kravatom, srednje plavom košuljom i tamno smeđim uglačanim cipelama.

U filmu se Ben i njegov najbolji prijatelj Met Dejmon, koji im se pridružio na crvenom tepihu sa suprugom Lusijanom Barozo, ponovo udružuju u priči o tome kako je prodavac cipela Soni Vakaro predvodio Nike u potrazi za tadašnjim košarkaškim početnikom Majklom Džordanom. To je dovelo do stvaranja partnerstva (i obuće) koje bi evolirao svet sporta i savremene kulture.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading