Ostario preko noći: Legendarni glumac šokirao izgledom, obožavateljke ne mogu da veruju da je to on

Olja Jelić Vesti 27.04.2024 12:33 0

Pirs Brosnan snimljen je na setu filma "Div" u kojem igra jednu od glavnih uloga, a za koju je morao proći i kroz poprilično drastičnu transformaciju.

Pirs Brosnan u novom filmu

Profimedia

Legendarni holivudski glumac Pirs Brosnan snimljen je po prvi put na setu biografskog filma "Div" o Princu Nasemu Hamedu, no zbog drastične transformacije mnogi ga nisu prepoznali na prvi pogled.

70-godišnji Pirs u filmu igra trenera bokserskog velikana Brendona Inglea, a za tu se ulogu morao malo postarati. Njegova bujna kosa skrivena je ispod maske koja uključuje prosedu i potpuno sedu kosu i lažne zube što mu je dodalo nekoliko godina više.

Izvršni producent filma je Roijeva zvezda Silvester Stalone, a scenario i režiju potpisuje Rovan Athal, dok je 33-godišnji Amir El-Masri preuzeo ulogu princa Nasema.

Amir je britansko-egipatski glumac koji je osvojio nagradu za najboljeg mladog glumca na egipatskim Oskarima 2009. godine i poznat je po ulogama u redateljskom debiju Jžona Stjuarta u "Rosewateru", višestruko nagrađivanoj seriji "The Night Manager" i seriji "The State".

Film "Div" će ispričati uverljivu priču iz stvarnog života o britansko-jemenskom bokseru i njegovom usponu do bogatstva na surovim ulicama radničke klase Šefilda i njegovom otkriću od strane Brendana, radnika u industriji čelika koji je postao bokserski trener.

Bokserski trener Brendan preminuo je sa 77 godina 2018. godine, a ovaj je Irac osnovao poznatu teretanu Šefildu, dovodeći do svetskih prvenstava ljude poput 'Princa' Nasema, Džonija Nelsona i Džuniora Vitera.

BONUS VIDEO:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading