Potpuni sunovrat pop princeze: Posle skandala Britni Spirs izveli iz hotela bosu, na sebi je imala samo donji veš

Olja Jelić Vesti 03.05.2024 20:07 0

Hitne službe reagovale su na incident između Britni Spirs i njenog dečka Paula Ričarda Soliza u hotelu u Los Anđelesu u četvrtak rano ujutro

Britni Spirs

Printscreen/Instagram

Hitne službe reagovale su na incident između Britni Spirs i njenog dečka Paula Ričarda Soliza u hotelu u Los Anđelesu u četvrtak rano ujutro, piše Page Six.

Izvori tvrde da je do svađe između para došlo dok su bili u luksuznom hotelu, a portparol Vatrogasne službe Los Anđelesa Brajan Hamfri potvrdio je za Page Six da je hitna pomoć pozvana malo iza ponoći. "Primili smo poziv 911 as informacijom o povređenoj odrasloj ženskoj osobi. Onaj koji je zvao nije imao puno informacija o povredi. Poslali smo jedno vozilo na mesto događaja", rekao je predstavnik vatrogasaca Los Anđelesa.

Vozilo hitne pomoći stiglo je na mesto događaja do 1:17 ujutro, a na poziv su reagovali samo vatrogasci, dok policije nije bilo na terenu. Izvor je za Page Six rekao da je Britni napustila hotel uz osiguranje i da je "sada kod kuće i na sigurnom".

Britni snimljena kako iz hotela izlazi u donjem vešu

Pevačica je viđena kako izlazi iz hotela bosa, u donjem vešu, umotana u ćebe i držeći jastuk u rukama. Nakon incidenta izvori su rekli da su prijatelji pevačice jako zabrinuti zbog njene veze sa Solizom, a jedan je prijatelj rekao: "On je loša vest od samog početka."

 

 

U avgustu 2023. pisalo se da se Britni "zbližava" sa Solizom, svojim bivšim zaposlenim, ali upućeni su u to vrijeme govorili da su zabrinuti zbog njegove kriminalne prošlosti. Sudski zapisi pokazuju da je optužen za više prekršaja, pa čak i za kazneno delo posjedovanja vatrenog oružja.

U sredu je okončan razvod između pop princeze i njenog bivšeg supruga Sema Ašgarija. Par je prekinuo u avgustu prošle godine nakon 14 meseci braka. "Britni okreće novu stranicu", rekao je izvor za Page Six ranije u četvrtak i dodao da je razvod okončan "prijateljski" s obzirom na "strog predbračni ugovor".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading