"USPEŠNA ŽENA SIGURNIM KORAKOM KORAČA KROZ ŽIVOT..." Andreana Čekić otkriva šta za nju predstavlja praznik "8. mart"

Smatra da čovečanstvo još uvek mora da napreduje kada je u pitanju ravnopravnost u svakom smislu

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: Printscreen/Instagram

Popularna pevačica Andreana Čekić važi za jednu od najtraženijih pevačica na našoj muzičkoj sceni. Ove dane kada nema nastupa zbog pandemije koronavirusa, Andreana provodi u austrijskoj prestonici u Beču sa svojom porodicom, te je rešila da se potpuno posveti sebi i bude sa njima, jer zbog prirode svog posla do sada nije mogla da isplanira vreme na duže staze kada poželi. Andreana je ovo vreme kada nema druženja sa publikom na nastupima, iskoristila da vredno radi na svom prvom albumu koji treba da ugleda svetlost dana u septembru ove godine. U ekskluzivnom osmomartovskom intervjuu samo za portal "Alo.rs" pevačica otkriva šta za nju znači praznik "8. mart".

Znamo svi da je ovaj praznik nastao da bi se obeležavala ravnopravnost žena i muškaraca. To je u suštini lepo, ali primarni plan je bio da i žene plaćaju porez državi, što je opet stvar interesa. Mislim da čovečanstvo još uvek mora da napreduje kada je u pitanju ravnopravnost u svakom smislu - kaže Andreana na početku razgovora.

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: Printscreen/Instagram

Andreana priznaje da li pridaje pažnju ovom prazniku, kako i na koji način ga obeležava.

Obično sam za "8. mart" sa prijateljima posećivala koncerte ili neka druga lepa dešavanja, što je sada zbog pandemije nažalost nemoguće. Svojoj majci obavezno poklonim buket cveća ili parfem - iskrena je pevačica i dodaje da postoji razlika između poklona i pažnje.

- Pažnja i poklon nisu isto. Pažnja nam je svima potrebna i pruža lep osećaj onom ko je dobije i onom ko je da. Pažnja može da bude lepa reč, šetnja, ples na ulici, zagrljaj i ne smemo zaboraviti da sreću čine "male stvari" koje se ne kupuju - ispričala je Andreana.

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: Printscreen/Instagram

Za kraj, Andreana je otkrila šta je po njenom mišljenju definicija uspešne žene.

Uspešna žena voli sebe i druge i sigurnim korakom nasmejana korača kroz život. Nekome je uspeh stvaranje porodice, nekome karijera, nekome nešto sasvim treće. Volim biti u društvu mentalno zdravih i inteligentnih žena - završava Andreana.

Slične tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti