bliznakinje
Printscreen/Instagram
bliznakinje

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Jednojajčane bliznakinje Ana i Lusi de Sink poznate su kao „najsličnije bliznakinje na svetu“ i međusobno dele sve, a nedavno su u australijskoj TLC emisiji „Extreme Sisters“ otkrile i da obe očajnički žele da se udaju za zajedničkog dečka, ali to im australijski zakon ne dopušta.

– Odmalena imamo dogovor da ćemo se udati za istog muškarca i da ćemo obe s njim imati decu, nadam se istovremeno – objasnila je Lusi, koja već par godina osim sa svojom identičnom bliznakinjom Anom živi i s njihovim zajedničkim dečkom Benom Birnom. A sa njima živi i majka pomenutih žena.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by AnnaLucy DeCinque ? (@annalucydecinque)

– Deljenje dečka za nas znači da ćemo zauvek biti zajedno – dodala je i objasnila kako među njima nikad nema ljubomore jer „kad Ben poljubi Annu, odmah će poljubiti i nju“.

Sestre koje žive u Pertu u zapadnoj Australiji kažu da su auto-mehaničara Bena upoznale još 2012. godine, i odmah se obe zaljubile.

– Bile smo iskrene prema njemu i rekle smo mu da nas može imati obe ili nijednu jer dolazimo u paketu – rekla je Lusi, a Ben se, naravno, nije protivio.

– Budući da i sam ima brata blizanca, dvojajčanog, od početka je shvatao našu povezanost – dodala je sestra, ali ih je i dalje, kaže, brinulo „hoće li ih on doživljavati kao trofej“.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by AnnaLucy DeCinque ? (@annalucydecinque)

Znale su, dodala je Ana, da je većini momaka veza s blizanakinjama „zabavna“, pa su se morale uveriti da to nije slučaj i s Benom.

Nakon što su neko vreme svi skupa izlazili, Ben je prošao njihov test i godinu dana kasnije se uselio kod dve sestre i njihove mame, prenosi „The Sun“.

– Tretira nas potpuno jednako. Ako poljubi Anu, poljubi i mene odmah nakon toga i drži nas obe za ruke kad smo napolju – objasnila je Lusi, koja kaže da svi troje spavaju u istom krevetu, ali njih dve s Benom ipak imaju seks odvojeno.

Poligamija je inače u Australiji zabranjena još 1961. godine zakonom o braku, pa će sestre još neko vreme sigurno s Benom živeti u grehu.

POROČITAJTE JOŠ: