Alvaro Morte
Instagram/alvaromorte
Alvaro Morte

Instagram/alvaromorte

Alvaro Morte, Foto: Instagram/alvaromorte

Do sada najintrigantniji lik koji je osvojio publiku, Profesor iz čuvene serije "Kuća od papira", a čiji nastavak ćemo uskoro imati prilike da gledamo, ponovo se pojavio u snimku koji kruži internetom.

Naime, španski glumac Alvaro Monte, svetu koji je obuhvatila pnademija korona virusa, a naročito Italiji, poslao je poruku legendarnom pesmom kao simbolom revolucije i borbe svima koji se nalaze u karantinu, kao i onima koji se bore protiv nove bolesti.

U ime te borbe, pesma koja je obeležila seriju, ali i sve krizne situacije kroz istoriju i postala sinonim bunta, mnogima je značila moralnu podršku. 

Pesmu italijanskih partizana koja je nastala u vreme Drugog svetskog rata, Bella Ciao, imali su prilike da slušaju obožavaoci Mortea u njegovoj interpretaciji.

Napomenimo, pesma je obrađivana i prepevanana na više jezika, a Alvaro je na svom Instagramu zahvalio svima koji su ga živo pratili.

"Bilo je vrlo cool razgovarati sa vama. Puno vam hvala što ste bili tu, voleo bih da sam mogao da vam odgovorim. Nadam se da je karantin postao malo podnošljiviji", napisao je Alvaro onima koji su ga pratili.