NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: Imala je preko 100 kila, dečko ju je ismevao, a sada je prava seks bomba za kojom se okreću svi muškarci!

Mnogima je postala prava inspiracija

seks bomba
Foto: printscreen

Mirjam Blanko iz Teksasa majka je četvoro dece, koja je ranija imala ogroman višak kilograma – u jednom momentu imala je više od 100 kilograma – što joj je donelo velike probleme sa samopouzdanjem. Zapravo, problemima sa samopouzdanjem doprineo je i njen tadašnji dečko, koji ju je često vređao zbog izgleda i omalavožavao je.

"Bila sam debela zbog slatkiša. Bolelo me vređanje mog dečka, ali sam primetila da su se drugi zabrinuli za mene. Videla sam kako me zbog debljine gledaju sa sažaljenjem", priča Mirjam.

seks bomba
Foto: printscreen

Zbog svega toga, Mirjam se povlačila u sebe, a izbegavala je i da izlazi sa dečkom, kako je ne bi vređao pred svima. Utehu je, s druge strane, tražila u hrani, što je produbljivalo njen problem.

Međutim, jedna fotka je sve promenila.

"Slikali smo se svi zajedno, cela porodica, za Dan zahvalnosti, a kada sam videla kako izgledam pored drugih, zaprpastila sam se. Shvatila sam da hitno moram nešto da preduzmem".

Ona je od tada počela zdravije da se hrani i da vežba, a kaže da je prvi korak bilo odricanje od slatkiša, što je pomoglo da u startu skine veliki višak, a do sada je smršala više od 30 kilograma.

seks bomba
Foto: printscreen

"U početku sam se previše stidela da bih išla u teretanu pa sam vežbala kod kuće. Međutim, samo promena u ishrani odnela je najviše kilograma. Sada imam 77 kilograma, ali mišići su mnogo teži od sala pa sam zapravo mršavija iako vaga tako ne kaže", pojasnila je Blanko.

Sada Mirjam izgleda sjajno, a njena transformacija inspiracija je za mnoge. Izgled joj je u međuvremenu postao i izvor zarade – ona prodaje eksplicitne fotografije na Only Fans nalogu i od toga zarađuje "dovoljno da plati račune, ali i više od toga".

Više sličnih vesti pročitajte OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi