Seks masaža
Shutterstock
Seks masaža

Shutterstock

Seks masaža, Foto: Shutterstock

Šta je bolje od jedne masaže? Dve masaže? Neee - od jedne masaže bolja je samo erotska masaža! Em se opuštate, pritisak vam izlazi iz vrata, pa se diže teret s leđa, a onda iznenađenje - dok sve pada, vaš se ponos diže uz blage, klizave dodire nauljenih ruku! Uz nekoliko saveta i vi već noćas možete da priuštite nezaboravno iskustvo svom partneru ili partnerki.

Napravite od sobe hram seksa

Napravite od sobe hram seksa

Shutterstock

Napravite od sobe hram seksa, Foto: Shutterstock

Za potpuni užitak atmosfera je ključna. Ko bi se mogao prepustiti erotskoj masaži uz zvuke skupštinskog prenosa sa TV-a? Pretvoriti spavaću sobu u ambijent za opuštanje vrlo je jednostavno. Prigušite svetla, zapalite sveće i pustite neku ambijentalnu, omamljujuću muziku. Spori džez, bluz, soul ili lagani mazni ritmovi pomoći će vam da zaboravite svakodnevicu i prilagodite se uživanju. A onda ulje u ruke, a ruke na partnera!

Dok nije masno, nije ni slasno

Dok nije masno, nije ni slasno

Shutterstock

Dok nije masno, nije ni slasno, Foto: Shutterstock

Da bi bilo lakše vama, a prijatnije njemu/njoj, nabavite neko dobro ulje ili lubrikant. Ne mora to biti ništa skupo, ali bi moralo biti mirišljavo. Probajte ulje lavande, eukaliptusa, vanile...

Nežno, najnežnije

Ne morate biti profesionalni maser da biste savladali erotsku masažu. Pre nego što pritisnete telo dlanovima, lagano milujte partnera kako biste aktivirali svaki nerv i učinili da se naježi i želi još. Započnite polako dok leži na stomaku, i to od ruku. Vrlo često zanemarujemo dlanove, ali oni su ključni za opuštanje tenzija. Masirajte ih palčevima laganim kružnim pokretima, a zatim se penjite prema ramenima i posvetite se mišićima. Nekoliko puta prođite rukama preko celih leđa laganim pritiskom. Kada su mišići već zagrejani, možete da pojačate pritisak.

Istražujte skrivene zone

Određeni su delovi tela veoma osetljivi, a većina ih zanemaruje. Skrivene erogene zone imaju neopisivo jako uzbuđujuće dejstvo. Među najosetljivijim zonama su uši. Masirajte ih malim kružnim pokretima i stiskajte palcem i kažiprstom, a jezikom prolazite spoljašnji deo uha. Stomak, odnosno pupak takođe izaziva veliko uzbuđenje. Kružite prstima oko pupka, a zatim nastavite isto većim krugovima. I iza kolena se nalazi mnoštvo nerava izuzetno osetljivih na dodir. Lagano štipkajte kožu, a zatim je milujte laganim pokretima ili vrhom jezika. Tu su i stopala, naravno. Odlažite momenat kada ćete ruke spustiti na genitalije, igrajte se oko njih, izluđujte drugu stranu pre nego što prionete na finalno zadovoljstvo.