dama, tramp, bajden
profimedija
dama, tramp, bajden

profimedija

Foto: profimedija

Medijska pažnja koju je Džil Bajden (69) dobijala i pre nego što je postala prva dama Amerike nije prošla neopaženo od Melanije Tramp (50).

Iako joj sada smeta interesovanje medija za njenu naslednicu, sve je to mogla i sama da dobije da tokom svoje vladavine u Beloj kući nije odbila niz takvih ponuda.

Naime, Melanija je odbijala sve medijske interjvue. Za četiri godine, koliko je trajala vladavina Donalda Trampa, Melanija nije pristala ni na jedan intervju sa medijima sa nacionalnom frekvencijom.

Džil Bajden, Džili Bajden

EPA/LUONG THAI LINH

Foto: EPA/LUONG THAI LINH

'Donald se više nervirao što Melanja ne krasi naslovnice magazina nego što je to nju samo pogađalo, otkrila je Stefani Vinston Volkof, bivša prijateljica i zastupnica Melanije Tramp.

Ona je radila za lepu Slovenku prvih meseci po dolasku Donalda na vlast, da bi potom zahladile odnose. Stefani je u svojoj knjizi otkrila sve o svojoj nekadašnjoj prijateljici.

Bela Kuća Vašington

Profimedia

Foto: Profimedia

Uoči odlaska iz Vašingtona Melanija je saznala kako je zapravo bila najomraženija prva dama Amerike, iako je svojevoljno bila najomiljenija članica Trampove porodice, a sve se dodatno pogoršalo napadom na Kapitol, nakon kojeg se nijednom nije oglasila da osudi nasilje.

U njenu obranu nije ni to što se na kraju nije pojavila na inauguraciji Džo Bajdena, iako je na početku planirala da dođe.

Međutim, tvit njenog supruga, u kojem je jasno stavio do znanja da neće biti prisutan, naterao je i Melaniju da odustane od svega.

Međutim, Melanija je kako piše CNN, ljubomorna na svoju naslednicu koja se u Belu kuću odmah uselila i zaposlila svoje osoblje, a to sve nakon samo dve nedelje od inauguracije.

Melanija Tramp

EPA/KEVIN DIETSCH

Foto: EPA/KEVIN DIETSCH

Za razliku od nje, Melanija je provela prvih pet meseci u Njujorku kako bi njen sin Baron završio tamo školu., a nikada nije imala ni više od 12 zaposlenih.

Istina, u nekim trenucima imala je samo sedam zaposlenih, a s druge strane Džil već ima desetak stalno zaposlenih i očekuje se da će se brojka rasti. 

Iako je Melanija navodno ostavila pisanu poruku dobrodošlice porodici Bajden, još uvek je nije kontaktirala kako bi razgovarala s njom, i tako razbila još jednu tradiciju.

Džil Bajden je do sada održala već sedam događanja, ali i govora u kojima se razgovaralo o porodici američkih vojnika, prevenciji raka, zdravstvu, edukaciji...

PROČITAJTE JOŠ: