hleb sir jaja
printscreen
hleb sir jaja

printscreen

hleb sir jaja, Foto: printscreen

Sastojci:

- nekoliko kriški bajatog hleba

- 4 jaja

- 30 ml ulja

- 1 čaša jogurta (180 g)

- so

- malo spanaća (smrznutog, 3 briketa)

- feta sir

- kačkavalj

baget, francuski baget, hleb

Shutterstock

baget, francuski baget, hleb, Foto: Shutterstock

Priprema:

- Jaja umutite, zatim dodajte ulje, jogurt, so, začinsku papriku i odmrznuti spanać.

- Posle svakog dodavanja promešajte žicom.

- Tepsiju nauljite, poređajte hleb po dnu (celu tepsiju obložite) i prelijte smesom od jaja.

- Komadiće fete stavite preko i pecite u rerni na 180 Celzijusa nekih 25 minuta.

- Izvadite pitu, narendajte kačkavalj i vratite da se peče još 5 minuta.

PROČITAJTE JOŠ: