Žena, torba, devojka, moda
Shutterstock
Žena, torba, devojka, moda

Shutterstock

Žena, torba, devojka, moda, Foto: Shutterstock

Ženska torba nije samo obična torba. To je ključna stvar za nošenje važnih dokumenata, novca, neophodnih potrepština a ujedno i detalj koji izražava vaš stil.

Sreća i bogatstvo, privlačenje izobilja, česta su tema u feng šui veštini. Sve što imamo u kući i što nosimo sa sobom može da privuče dobre stvari ako ih upotrebimo na pravi način.

Uz pomoć ova tri feng šui saveta, saznajte kako da organizujete vašu torbu da bi vam donela uspeh i novac.

1. Nikako otvorena

Torbu uvek držite zatvorenu, to je dobra navika, a i preporučeni ritual da novac ostane u njoj, a ne da se odliva. Radi sigurnosti, tašnu uvek nosite uz telo. Kako bi je dodatno osigurali od krađe, ubacite u neku manju pregradu amajliju i neka ostane tu.

2. Posvetite joj pažnju

Trudite se da vam i tašna i novčanik uvek budu čisti i uredni. Ženska navika da u njoj uvek bude svega i svačega je vrlo loša po feng šui principima. Na kraju svakog dana proverite šta je suvišno, izbacite i po potrebi prebrišite ručke ili kaiš. I ne zaboravite - nikad ne ostavljate torbu na podu, jer se ovim postupkom "odbijaju" pare i "odliva" bogatstvo.

3. Odaberite boju koja donosi prosperitet

Crvena je za sreću i zaštitu, crna za povišicu i uspeh u kraijeri, zlatna i crvena zajedno daju sreću i blagoslove, ljubičasta i srebrna zajedno stvaraju luksuz i bogatstvo, dok zelena donosi množenje novca i nove dobitke.