KRENULA DA VIDI UNUKU PETRU Olja Balašević pošla po utehu ali: "Kako izgleda kad baka poljubi vrata"!

Šta se dogodi kad dođe, a nema nikoga kod kuće, otkrila je njena naslednica

baka
Foto: printscreen/instagram

Uvek drugačija i originalna, Olja Balašević je takav odnos izgradila i sa svojom decom, ćerkama Jovanom i Jelenom i sinom Aleksom.

"Bila sam im dobar sagovornik i prijatelj upravo po pitanju njihovog emocionalnog razvoja. Intervenisala sam samo ako se pojavi neka ravnodušnost na ono što nas okružuje, bez obzira da li je u pitanju član naše porodice ili neko u širem okruženju", rekla je Olivera jednom prilikom u intervjuu za emisiju "Sve što mi pripada".

Nekadašnja jugoslovenska reprezentativka u gimnastici pojednako dobar odnos ima i sa ćerkama i sa sinom, a iako se to po njenom izgledu nikada ne bi reklo, ona je i ponosna Simonina i Petrina baka. Tu životnu ulogu prihvatila je s posebnom radošću.

Kako je u 19. februara ostala bez svog životnog saputnika Đorđa Balaševića, Olivera snagu i utehu pronalazu u svojim najbližima, pa tako često posećuje najstariju ćerku Jovanu. Ipak, šta se dogodi kad dođe, a nema nikoga kod kuće, otkrila je njena naslednica.

baka
Foto: printscreen/instagram

"Kad baka poljubi vrata, " napisala je Lola uz simpatičnu fotografiju.

Slične tekstove nađite OVDE!

 

Povezane vesti

  • Korisnik: VIDEX
    30/03/2021 - 17:11
    Izvinite a sto bi nas interesovali tamo neki...zna se ko su i sta su...nek idu u lijepu njihovu..
  • Korisnik: SiI
    29/03/2021 - 21:05
    Četrdeset dana žaljenja izgleda nema kodeks na mrežama. A ni na YouTube. Jovana aktivna koliko vidim, na mrežama, a mama na YouTube kanalima aktivira knjigu, nedavno...Bože, jesam li zatucan toliko? E moj Đole, odmori se....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA