Sandra Obradović
Alo!/Masanori Jošida
Sandra Obradović

Alo!/Masanori Jošida

Sandra Obradović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

U borbi pretiv nasilja nad ženama, najslabija karika su upravo žene. Nasilje bilo koje vrste u civilizovanom svetu je nedopustivo, a nad slabijim polom, trebalo bi biti poražavajuće za počinioca istog.

No, ono što je još više začuđujuće, jeste činjenica da, posebno ako se radi o žrtvama iz javnog života, upravo žene osuđuju žrtvu po principu - sama je izazvala!

Da li je moguće, da u vremnu u kojem živimo, gde imamo lepezu sretstava informisanja, pa i edukovanja, društvo ipak ne odustaje od nametnutih amova.

Da je "žena ženi vuk", dokaz je jedna objava koja je osvanula na stranici "Ženska mreža" na Fejsbuku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sandra Obradovic (@missobradovic) on May 16, 2020 at 3:05am PDT

Naime, u pitanju je skorašnji slučaj naše manekenke Sandre Obradović koja je brutalno pretučena od strane svog nevenčanog supruga Vladimira Babića. Očajnoj ženi Babić je oteo, kako ona navodi, i sedmomesečnu bebu pozivajući se na moć u ovom gradu koju poseduje putem bliskih kontakata.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sandra Obradovic (@missobradovic) on May 13, 2020 at 3:51am PDT

I nije bilo dovoljno videti njene slike i video snimak na kojem je suprug brutalno udara, već se morala naći i na meti filozofsko-psiholoških tumačenja i analiza "stručnih" žena.

"Naravno da je išla i j***** se na svakom ćošku, pa je zato preživela to što je preživela", zaključila je jedna korisnica društvene mreže i zapitala se:

"Šta li ovo žene rade muževima, svaka druga dobija batine", zapitala se komentatorka, gde je vidno krivica isključivo pala na žensku stranu.

 

Komentari (1)

Snežana

24.05.2020 12:12

Zlurad i pokvaren narod može da komentariše na taj način. Da li bi komentsrisali i da je neko blizak njima ovako nešto doživeo. Sramota