FILMOVI BUDE RADOZNALOST I ženama i muškarcima ovo je omiljena poza

Prema istraživanju sprovedenom na 2000 ispitanika oba pola i različitih seksualnih orijentacija, postoji jedna poza koju svi vole, a to je „doggy style“, prenose mediji

Seks
Seks, Foto: Shutterstock

Kako navodi tim doktora Eda (najpopularniji onlajn doktor), ispitanici su tu pozu naveli zato jer im „pruža najviše zadovoljstva i najdublju penetraciju“.

Drugi omiljeni je misionarski položaj, dok je treća „kaubojka“ (kada je ona gore). Zanimljivo je da je poza o kojoj se često govori prošla dosta loše. Analni se*s je kod muškaraca na niskom devetom mestu, dok kod žena nije ušao ni među top 10. Istraživače je iznenadilo da je od analnog se*sa popularnija čak i poza 69, a omiljeni se*s položaj je isti kod svih, bez obzira na se*sualnu orjentaciju.

Seks na malom prostoru
Seks na malom prostoru, Foto: Shutterstock

Zanima ih se*s na stolu

Ispitanicima je postavljeno i pitanje koja ih se*s poza najviše zanima i većina je imala najviše pitanja o se*sualnom odnosu na stolu (dok jedan partner sedi na ivici stola, a drugi penetrira stojeći), kao i detalji o pozi 69.

Prema navodima ispitanika, muškarci o omiljenim pozama najviše uče preko interneta, a nešto manji broj gledanjem filmova za odrasle. Žene o najdražim položajima najviše uče od svojih partnera, prenose mediji

Boje se da ne povrede partnerku

Surfovanje i gledanje filmova za odrasle očigledno budi znatiželju, jer je 75 muškaraca reklo da su oni ti koji iniciraju isprobavanje novih poza. I za kraj, kako to ide u životu, nema zadovoljstva bez malo boli. Gotovo 40 odsto muškaraca je priznalo da se u se*su najviše boje toga da ne povrede svoju partnerku, što možda objašnjava zašto je analni se*s tako „nepopularan“, piše Salon.

Slične tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi