Masturbacija
Shutterstock
Masturbacija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Samozadovoljavanje kao aktivnost se uglavnom pripisuje pripadnicima jačeg pola, ali žene su mu takođe sklone i znaju i te kako da uživaju u čarima "rukobluda".

Sedam anonimnih sagovornica otkrilo je za naš portal kako same sebi pružaju zadovoljstvo, a neke od njih tvrde da to bolje čine u "solo režiji" nego sa muškarcima.

Masturbacija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- Opsednuta sam kontrolom, pa volim da sa svojim polnim organom upravljam kako mi je volja, a i užitak je "instant" ne čekam momka, već sama odradim kada hoću i gde hoću.

- Nikada nisam bila za opciju vibratora kao izvora zadovoljstva, ali kada želim "na brzaka" da se zadovoljim ova sprava je za mene magična. Volim pravi s*ks, ali često sam nestrpljiva.

- Samo ću vam reći da me nijedan muškarac nikada nije doveo do neverovatnog orgazma kako sam sama sebe.

 - Korišćenje vibratora je prava ušteda vremena. Ne morate da mu kuvate ručak, da se posebno obučete i budete u određenom raspoloženju.

Masturbacija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- Mojim magičnim prstima svog dečka dovodim do neslućenih granica užitka, pa zamislite šta radim tek sebi. Majstor sam, nema šta (smeh).

- Masturbacija mi više prija nego standardni s*ksualni odnos. Menjala sam mnogo partnera, ali uvek promaše ono što ja pogodim.

- Samozadovoljavanjem sama mogu da kontrolišem svoj orgazam i odlažem ga do vremena koji meni odgovara. Volim taj osećaj.