ljubav, sex
Freepik/freepik
ljubav, sex

Freepik/freepik

Foto: Freepik/freepik

Najvažnije je da ih ne zanemarujete nego podelite svoje misli s partnerom bez obzira na to da li je voljan da ih isprobate ili ne.

Detaljno odgušavanje cevi

Mogućnosti su bezbrojne, samo je potrebno dogovoriti se s partnerom o tome ko šta želi. Lakše će istražiti situacije i poze za koje možda i niste ranije imali hrabrosti. Neka jedno od vas bude policajac koji će drugoj strani vezati ruke lisicama, ili budite doktor i pacijent, a možete se pretvarati da vam je pukla cev pa tražite pomoć se*si vodoinstalatera.

Se*si krpice

Seksi krpice

Shutterstock

Seksi krpice, Foto: Shutterstock

Isprobajte haljine ili helanke od lateksa ili kože i otkrijte u kojim odevnim predmetima se osećate seksi više nego inače. Time što ćete se doterati samo će podići strasti u spavaćoj sobi i nemojte se stideti i ako vas te stvari lože. Pazite samo da ne preterate sa stilizovanjem i da ne ličite na estradnu zvezdu. Muškarci neka pazare se*si donji veš u kojem bi voleli da vide svoju partnerku i obraduju je iako joj nije rođendan.

Što više, to bolje

Vrlo često ljudi sanjaju o grupnom se*su ili uvođenju više partnera u se*sualni čin pa se to proširi na maštanje tokom dana. Iako se grupni se*s neretko povezuje s muškim polom, sve više žena je zainteresovano za se*s utroje. Jedno istraživanje je otkrilo da je gotovo 40 odsto od 8.700 ispitanika priznalo je da bi učestvovalo u grupnjaku. Ova vrsta intime prepručuje se osobama koje su sklone ekscentričnom ponašanju.

Isključite čula

Isključite čula

Shutterstock

Isključite čula, Foto: Shutterstock

Time što ćete zanemariti neka čula, automatski ćete povećati osećaj za ostala. Možete recimo staviti povez preko očiju ili ugasiti svetla u sobi. Tako ne možete videti šta partner smera što će sigurno povećati dozu uzbuđenja u vašoj se*sualnoj igri. Probajte masažu kojom ćete staviti do znanja partneru da ste okupirani njime, a samim tim ćete ga i opustiti. Isto tako, isključivanje čula sluha i dodira - takođe može biti napeto i uzbudljivo.

Ništa slađe od kućne pornjave

Ništa slađe od kućne pornjave

Shutterstock

Ništa slađe od kućne pornjave, Foto: Shutterstock

Ako želite da zaista podignete svoj se*sualni život na novi nivo, onda ćete to sigurno postići time što ćete u krevet uneti i - kameru. Pre nego što je upalite, proverite da li se partner slaže sa tim, a ukoliko prihvati predlog, onda se dogovorite da li će film biti izbrisan odmah posle akcijanja ili ćete sačuvati negde u arhivi, daleko od tuđih očiju. Nije vam potrebna posebna oprema, biće dovoljan pametan telefon koji će snimiti svaki detalj koji ćete kasnije zajedno odgledati u sklopu predigre.