inauguracija
Tanjug/AP
inauguracija

Tanjug/AP

inauguracija, Foto: Tanjug/AP

Melania Trump (50) prošetala je u sredu poslednjom šetnjom travnjakom Bele kuće, pre nego što je predsedničkim avionom otišla do svog novog doma, rezidencije Mar-a-Lago Florida u Majamiju.

Nosila je usku crnu haljinu Dolče i Gabana i kratki Šhanel bolero koji je imao srebrne detalje. Stručnjakinja za jezik tela Džudi Džejms objasnila je šta je zaista značilo Trampovo ponašanje, pišu strani mediji.

Neka nikoga ne zavara njihov lažni osmeh koji jedva stave na lice. Donald je izgledao i zvučao je kao propali čovek, a njegova supruga Melanija se ponašala kao da je na sahrani - rekla je Džudi.
Ipak, ona ističe da je jedan od Melanijinih pokreta otkrio kako se zaista oseća. Većina je pominjala da se sve vreme smejala, pa je stručnjak zaključio:

inauguracija

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Melanija je izvela svoj već poznati ‘lažni osmeh’ koji bi se brzo pojavio i nestao, a on sugeriše da ne postoji iskrena pozitivna emocija. Tramp se mučio pokušavajući da drži glavu visoko, a ona je s vremena na vreme rastvorila usne i razotkrila zube dok se smejala.

Iz njihovog ponašanja nije bilo jasno kako će se sada venčati, ali primetila je da je Donald Tramp (74) nežno uhvatio ženu za ruku i nije se protivila. Donaldova ruka je u jednom trenutku završila na njenim leđima i struku, što je vrlo tipično, ali ne i za Trampa, koji je nekoliko puta bio grub prema svojoj supruzi tokom četvorogodišnjeg mandata kada su zajedno išli na razne događaje.