Aerodrom
Shutterstock
Aerodrom

Shutterstock

Aerodrom, Foto: Shutterstock

Nastavljamo sa serijalom priča u nastavcima jedne devojke koja je svoju hrabrost i ludost opsiala do detalja na društvenim mrežama. Naime, povređena i razočarana usudila se da se uputi u Moskvu bez ikakvog plana, vođena emocijama i verom u ljude.

Njene smo priče već objavljivali u delovima, a ovo je treči koji prenosimo u celosti.

Aerodrom

Shutterstock

Foto: Shutterstock

"Pikanterija lll

...Avion slijeće na Seremetjevo...

ČEKIRAM i TAGUJEM SE U MOSKVI! Misija je uspjela, može se umirati, ZBOGOM ZAUVIJEK PI*KO MALA, NISI MI NIŠTA, OSIM ŠTO SI MI DOKAZAO DA MOGU ŠTO GOD POŽELIM - SAMA! BUAHAHAHA... Ruke mi se znoje, zjenice se šire, kontam meni nisu potrebni stimulativi, meni treba ovaj adrenalin ahaha, razmišljam samo kad je pravi momenat da ga blokiram, koliko je vremena potrebno da vidi objavu i crkne i vrlo bezobrazno uživam zamišljajuci mu glupu facu. Hriste, Bože jedan od boljih momenata u životu... ahahahh.

U međuvremenu izlazim sa sve svitom- građevinskih radnika, njihovih žena, gomile potomaka i, gotovo pa očekivano  ——>NE ČEKA ME NIKO!

Opet kreće drama jer nema ni fiktivnog prijatelja, ni sumnjivih tipova koji bi vadili organe, msm ima, al čak nisu ni zainteresovani za mene, i tu me malo hvata panika - šta sad da radim ako me i ovaj ispali ili ne postoji il je umro JBT (već smo utvrdili da je kod mene sve moguce)?! Kontam, imam dovoljno dobrotvornih priloga za par dana da jedem i pijem i prespavam - AL DA SE VRATIM NAZAD, nema teorije!

Aerodrom

Shutterstock

Foto: Shutterstock

I tom momentu, taman kad se tenzija usijala, IZ MASE TRČI KA MENI LIČNO BOG, APOLON, crna kosa, zelene oči, građa višestrukog olimpijskog šampiona u boksu, obučen u nekom polukežual pulu poslovnom fazonu, dominira crna boja, očima pokazuje na telefon, ne vjerujem u takvu sreću, ali mu ipak mašm , počinu mahati i građevinci, i njihove žene, i djeca... MAŠEMO SVI KO PRAVI DEBILI AHAHAHHH i lik naravno PROTRČAVA PORED NAS i ulijeće klizeći nekoj plavuši u zagrljaj ——> tu sam odmah znala da mi retrogradni Merkur nad moskovskim nebom jos jače radi, da prava žurka tek počinje i da sam vrlo vjerovatno ——> na**bala na više nivoa—->sto će se kasnije ispostaviti kao APSOLUTNO TAČNO!

Moskva

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Tad počinje dvogodisnji haos na relaciji Moskva - Mediteran"...

Nastaviće se...