Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Očekuje vas nedelja koja može da bude jako povoljna za ostvarenje dugoročnijih poslovnih projekata. Vaša odlučnost i postojanost u donošenju poslovnih odluka će vam se na duže staze isplatiti. Možete da očekujete da će sudbina da bude na vašoj strani tokom ove nedelje kada je u pitanju poslovno polje. Očekuje vas nedelja koja vam donosi i nov poslovni sastanak ili razgovor za posao koji će vam biti značajan. Pred vama je period koji je jako povoljan za vaš posao, pa je važno da imate dobru organizaciju kako biste uspeli sve da obavite na vreme. Naporan rad i trud se ipak očekuju od vas u ovom periodu.

Ljubav

Moguće je da se na polju ljubavi osećate nekako hladno i distancirano. Pred vama je period koji vam donosi ljubavne dileme ili otuđenost od partnera. ako ste u vezi ili braku, vaša okupiranost poslom dodatno doprinosi lošoj atmosferi između vas i partnera. ako ste slobodni, ne pokazujete neko veliko interesovanje za nove poznanike. Deluje vam da vas okružuju osobe koje su prilično površne ili koje nisu sasvim po vašim merilima. Moguće je i da smatrate da na neki način nemate dovoljno vremena za sve i da vam je teško da se oslobodite emotivnih kočnica koje nosite u sebi od ranije. Prošlost vas blokira i dalje na ovom polju u nekoj meri iako toga možda niste sasvim svesni.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem ćete po pitanju zdravlja biti generalno dobro. Ne biste trebali da se brinete zbog bilo kakvih problema na ovom polju. Očekuje vas faza koja veoma lako može da vam donese i rešavanje starih problema. Najbolje bi bilo da se fokusirate na rešavanje problema sa kičmom i leđima kako biste uspeli da dođete do toga da se zaista bolje osećate. Prevelika ukočenost i napetost koje vas prate u predelu leđa vam otežavaju svakodnevni život. Moguće je i da bi vam veoma prijala fizikalna terapija i da bi za vas moglo da bude jako važno da na ovom polju rešite problem što pre. Povedite računa i o manjim problemima sa bolnim grlom u narednom periodu takođe.

BIK

Posao

Teška nedelja je pred vama. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta raznih poteškoća na polju posla. Blokade vam dolaze i kada ih očekujete i kada ne očekujete. Najbolje bi bilo da sada ne računate na bilo kakav faktor sreće niti da očekujete da ćete bilo kakve dobitke bez truda imati. Potrudite se da svoj posao shvatite odgovorno, ozbiljno i da se posvetite svojim obavezama bez bilo kakvih olakšica ili izbegavanja. Ako se sada ne budete suočili sa realnim problemima koji vas okružuju, onda će vas oni kasnije sustići. Potrudite se i da budete štedljiviji nego inače tokom ove nedelje kako ne biste imali finansijskih problema.

Ljubav

Na polju emocija je za vas takođe aktuelan napet period. Očekuje vas faza koja može da vam donese generalno probleme na polju ljubavi. Udaljavanje od partnera, česte svađe, predomišljanje, nesigurnosti i materijalni problemi mogu veoma negativno da utiču na vaš odnos sa voljenom osobom. Mogli biste da donesete i odluku o prekidu veze, pa da se nakon te odluke na neki način pokajete. U svakom slučaju pred vama je period koji vam može doneti brojne poteškoće na ovom polju. Ako ste slobodni, potrebno je da poradite na samopouzdanju i na osećaju koji imate prema sebi i sopstvenim vrednostima da biste mogli da nađete adekvatnog partnera koji će vas zaista voleti. Brojne kočnice su pred vama.

Zdravlje

Zdravlje vam može biti u minus fazi. Dolazi vam nedelja u kojoj ćete biti skloni povratku problema iz prošlosti. Hronične tegobe bi sada takođe mogle da vasprate. Osetljive tačke su vam tokom ove nedelje pretežno vezane za srce, krvne sudove ali i za kičmu, kosti kao i za zube koji bi mogli da vam budu veoma osetljivi. Moguće je da ćete imati probleme sa karijesom, ali i sa nekim većim komplikacijama po pitanju zdravlja vaših zuba. Na vreme zakažite pregled kod stomatologa i sve dobro proverite. Ovo je period u kojem vam promenjen režim ishrane može doneti pozitivan efekat na zdravlje. Očekuje vas faza u kojoj možete smršati lakše nego ranije ako se budete potrudili oko adekvatne dijete.

BLIZANCI

Posao

Očekuje vas veoma teška nedelja kada je u pitanju polje posla. Dosta konfuzije i nesporazuma je moguće kod vas. Ne osećate se dobro u svojoj koži i često možete smatrati da pravite veće greške na poslu. Odnos sa saradnicima vam nije dobar i zbog toga takđe gubite samopouzdanje. Ovo je i period u kojem lako možete da steknete pogrešan utisak ili da donesete pogrešnu odluku, pa bi svakako najbolje bilo da ne donosite bilo kakve ishitrene zaključke pre nego što zaista bilo šta na ovom planu pokrenete. Potrudite se da budete spremni da pokažete strpljenje prema sebi i svojim planovima. Ništa sada nemojte da forsirate.

Ljubav

U ljubavi takođe možete da budete ne samo brzopleti, nego i nepromišljeni. Krećete sa pogrešne polazne tačke, od pogrešnih stavova koji vas nekako od samog početka koče. Pred vama je period u kojem ćete biti posvećeni svojim emocijama ali i u nemogućnosti da sagledate partnerovu pravu stranu. Naredna faza vam donosi puno promena ali i puno situacija koje se ne mogu lako rešiti. Podložni ste promenljivom raspoloženju ali i manipulacijama. Ako ste slobodni ova nedelja vam uopšte nije povoljna za početak nove veze jer bi veoma lako moglo da se desi da pogrešno procenite osobu koja vam se udvara ili koja želi vezu sa vama. U velikoj meri ste sada skloni svakoj vrsti zablude.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa zdravljem. Ova nedelja vam je nepovoljna na svim poljima i zato je važno da budete dodatno pažljivi i obazrivi. Izbegavajte bilo kakve rizične situacije po pitanju zdravlja. Potrudite se da jačate svoj imuni sistem koji vas štiti. Povećajte unos vitamina, unos tečnosti, više odmarajte i trudite se da se kvalitetno hranite. Važno je da pazite na svoje navike. Naredni period vam donosi mnogo konfuzije. Izbegavajte sumnjive namirnice, čuvajte se trovanja. Problemi sa niskim pritiskom, malaksalošću, nesvesticom i mučninama vas mogu pratiti. Ukoliko budete primetili bilo kakve tegobe, na vreme se javite vašem lekaru. Vodite više računa o svom zdravlju.

Zodijak, horoskop, žena

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

Posao

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete imati velike dileme. Imaćete utisak da niste sasvim spremni i sposobni da donesete odluku koja je ispravna. Moguće je da će u nekim trenucima i vaša intucija biti sklona tome da zakaže. Osećate se nekako izgubljeno ili zbunjeno. Povoljan je period jedino ako planirate bilo kakvu saradnju sa daljim inostranstvom ili ako ste spremni na neke drastičnije promene, daleka putovanja i tome sl. U suprotnom, čuvajte se komplikacija, gubitaka, tajnih neprijatelja, konkurencije, rivala i svih onij koji bi mogli da imaju neki motiv da vam bilo šta rade iza leđa. Ne poklanjajte olako svoje poverenje.

Ljubav

Na ovom polju vas očekuje neki sukob. Ako ste u braku ili dužoj vezi, lako možete da dođete do problema sa partnerom, pogotovo ako on ima dublje emotivne potrebe i težnju ka stabilnosti- jer ćete u ovoj fazi vi samo želeti da pobegnete od monotonije i rutine. Moguće je da ćete biti u raskoraku i da će vam biti teško da ostvarite razumevanje i kompromis. Ako ste slobodni, moguć je susret sa osobom iz prošlosti ili neka tajna ljubavna avantura, neke skrivene okolnosti vam dolaze u narednom periodu pa možete da budete skloni komplikacijama kada je u pitanju emotivno polje. Potrudite se da ipak nađete balans između racionalnog i emotivnog onoliko koliko je to moguće kod vas.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, manji problemi će vas pratiti tokom ove nedelje. Pre svega, moguće je da ćete patiti od nesanice i da ćete često imati višak energije. Dosta je nervoze u vama, pa samim tim možete da budete skloni raznim poteškoćama, negativnim mislima, a stres sam po sebi jako loše utiče na vaše zdravlje. Porazgovarajte sa lekarom o tome na koji način bi mogli da rešite probleme koji vas muče. Budite fizički aktivniji, posvetite se izlascima, dinamičnijem životu i druženju sa ljudima pored kojih se osećate dobro. Ne zatvarajte se u sebe jer tokom ovog perioda možete da imate probleme zbog usamljenosti. Važno je da vodite računa i o svom duhovnom i emotivnom zdravlju, pored fizičkog.

LAV

Posao

Pred vama je generalno povoljna nedelja u kojoj ćete biti skoncentrisani na obavljanje zadatih poslovnih obaveza. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena i da ćete generalno biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Uspešno ćete ostvariti svoje planove. Moguće je da ćete rešiti probleme koji su drugima delovali nemoguće ili nerešivo. Može da se desi i da ćete otkriti neke tajne koje su bile skrivene ili da ćete doći do suštine određenih stvari koje su vas opterećivale na polju posla. U svakom slučaju uz pomoć svoje intuicije ćete ostvariti značajan poslovni pomak. Iskoristite ovaj period koji je povoljan i za daleka putovanja.

Ljubav

Na polju emocija vam nije ni malo lako da ostvarite ozbiljnu vezu sada. Ukoliko ste slobodni, moguće je da niste ni zanteresovani za stabilnost na ovom polju. Imaćete poznanstva preko prijatelja i aktivan društveni život tokom ove nedelje, pa možete da očekujete da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite- u smislu da ćete dobijati pažnju koja vam je potrebna. Pa ipak, teško da ćete se odlučiti na neki konkretan izbor partnera. ukoliko ste zauzeti, tokom ovog perioda možete da očekujete manje probleme sa voljenom osobom koja pokazuje nepoverenje prema vama. Odnos bi mogao da vam bude u krizi i zbog mešanja drugih ljudi u vašu vezu ili zbog nekih laži.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje promenljivo stanje. U narednom periodu bi bilo dobro da malo više pazite na svoje zdravlje i na svoje navike. Potrudite se da dovoljno spavate i da se ne umarate previše kako biste mogli ipak da čuvate svoju energiju. Vodite računa o problemima sa centralnim nervnim sistemom. Tokom narednog perioda vam slabe tačke mogu biti vezane i za krvne sudove takođe. Ukoliko imate bilo kakve veće probleme kada je u pitanju vaše zdravlje, posavetujte se na vreme sa vašim lekarom. Potrudite se da vodite uredniji život i da generalno više značaja pridajete svom zdravstvenom stanju. Izbegavajte i preteran stres ili izloženost bilo kakvim rizicima po zdravlje.

DEVICA

Posao

Nepovoljan je period pred vama. Cela nedelja vam donosi veliki broj poslovnih obaveza, a prilično malo vremena da sa svim tim izađete na kraj. Očekuje vas period u kojem ćete biti prilično opterećeni brigama i problemima koji će vam dolaziti sa svih strana. Nije povoljan period da se odlučite za promenu posla jer biste mogli veoma lako da se pokajete zbog toga. Potrudite se da tokom ove nedelje budete dobro organizovani ali i da ne forsirate sebe da obavljate poslove koji nisu hitni i koji mogu da se odlože za neki drugi vremenski period. Budite svesni svojih ograničenja i svojih mogućnosti.

Ljubav

Dosta lakše stanje u odnosu na prethodni period vas očekuje. Po pitanju osećanja možete da budete nekako rasterećeniji i spremniji da izađete na kraj sa problemima. Moguće je da ćete konačno postati malo fleksibilniji u odnosu sa voljenom osobom i da ćete uspeti da ostvarite pozitivnije stanje u komunikaciji. Više se prepuštate emocijama, a manje razmišljate pa tako osećate da ste uspeli da otklonite određene blokade. Pred vama je period koji vam donosi intimnije i prisnije zbližavanje sa voljenom osobom. Ako ste slobodni možete da očekujete priliku za dva različita poznanstva, emotivna dilema između starog i novog vam stupa na scenu. Vreme je da razmislite o tome šta vam je zaista potrebno.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, tokom ove nedelje možete da imate neke sitne ili prolazne tegobe. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima koji se tiču kičme, leđa, ukočenosti pa bi vam svakako prijala masaža i rekreacija za taj deo tela. Možete da očekujete da će vam ova nedelja biti povoljna za otklanjanje problema koji vas muče od ranije, pogotovo ako se ti problemi tiču zdravlja urogenitalnog trakta. Bubrezi bi mogli da vam budu glavna tema kada je reč o zdravlju. U svakom slučaju nemojte mnogo toga da radite na svoju ruku i posavetujte se na vreme sa lekarom oko svega što bi moglo da vas muči. U narednom periodu je moguća i stabilizacija zdravlja.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

Posao

Moguće je da ćete na poslovnom polju u narednom periodu morati da prihvatite određena odricanja i ograničenja. Očekuje vas period u kojem nećete biti sasvim zadovoljni statusom koji imate na ovom planu. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje. Važno je i da pokažete da ste spremni da širite svoje vidike i da na ovom polju učite nove stvari, da širite svoje znanja. Moguće je da ćete uz određeno unapređenje svog znanja uspeti kasnije da ostvarite i poslovno unapređenje i poboljšanje svoje zarade. Očekuje vas period u kojem treba da pokažete daa ste odgovorni i spremni da se usavršavate kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Ljubav

Na polju ljubavi vam je prilično dosta ograničavanja i strogih pravila. Moguće je da za sebe želite više slobode, potrebno vam je da se opustite, da se osećate dobro pored voljene osobe. Ukoliko ona vama nameće preterano stroga pravila i ako vas na bilo koji način opterećuje, onda vi možete polako početi da se udaljavate od nje. Potrebno vam je više ličnog prostora i ne možete da podnesete da vas bilo ko guši. Očekuje vas period u kojem ćete na emotivnm polju biti skloni neobaveznim avanturama, ukoliko ste slobodni. Lako bi moglo da se desi da ostvarite neko poznanstvo sa osobom koja je drugačijeg porekla ili je povezana sa inostranstvom. Veze na daljinu bi za vas sada mogle da budu poseban izazov.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period ukojem ćete biti skloni manjim problemima. Moguće je da ćete biti skloni tegobama koje su vezane za umor i malaksalost, kao i za bolove u leđima. Pored ovoga i bubrezi mogu da vam budu osetljiva tačka pogotovo ako ste imali već probleme koji su vezani za pesak i kamen u bubrezima. U svakom slučaju vas očekuje period u kojem ćete biti skloni tegobama na ovom polju. Jako je važno da idete redovno kod lekara. Ukoliko ste planirai neko putovanje bićete puni energije, zdravi i dobro raspoloženi. Period vam je povoljan za putovanja na kojima se punite pozitivnom energijom. Važno je i da budete posvećeni rešavanju problema iz prošlosti kako bi vam se stanje stabilizovalo.

ŠKORPIJA

Posao

Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite finansijske probleme. Uz sitne troškove koje imate na poslovnom polju ipak nekako uspevate da izbalansirate materijalmo stanje. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite finansijsko poboljšanje uz pomoć neke osobe koja je voljna da vas podrži ili ćete imati priliku za neku manju pozajmicu. Povoljan je period i da vratite stare dugove. Generalno možete da očekujete da ćete u narednoj fazi biti uspešn po pitanju finansija i da postepeno možete da napredujete na ovom polju. Važno je da se potrudite da pokažete spremnost da bolje raspolažete finansijama.

Ljubav

Kada je o ljubavi reč, naredni period vam donosi malo nestabilno stanje. Moguće je da vi dobro znate šta želite ali da jednostavno sada u ovom periodu to ne možete i da dobijete. Postoje stvari i problemi koji vas opterećuju i koji vam unose određeni nemir kada je u pitanju vaš partner.

Moguće je da sumnjate u neke njegove sitne laži. Ipak, postoji velika šansa da istina ispliva na videlo i da vi rešenje za svoje dileme ipak pronađete. Potrudite se da budete posvećeniji vašem odnosu kako bi mogli da ostvarite otvoreniju komunikaciju. Ako ste slobodni, nisu velike šanse da vam se u ovoj nedelji desi nova veza. Moguće je da ćete po pitanju novih ljubavi imati neke kočnice.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas generalno povoljna nedelja. Moguće je da ćete osećati dosta energije u sebi i da ćete biti veoma zdržljivi. Ako ste u prošlosti imali probleme koje ste trebali da rešite, sada vam tretmani ili terapije koje primenjujete mogu davati jako dobre rezultate. Naravno, ništa nemojte da radite bez konsultacije sa lekarom. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da se bavite sportom, rekreacijom, da uživate i da budete zadovoljno svojim zdravljem, svojim telom i svojim životom. Jako dobra faza je pred vama pa se potrudite da je maksimalno iskoristite i da budete što aktivniji. Bićete posebno energični i snažni pa novih problema na ovom polju sada ne bi trebalo da bude.

STRELAC

Posao

Kada je u pitanju posao, možete da očekujete priliku da se pozabavite nekim poslovima koji vas čekaju od ranije. Moguće je da je vreme da konačno rešite neke stare probleme kako biste kasnije mogli da se usmerite na nove poslovne okolnosti. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite poslovne pomake ako budete bili spremni da se držite čvrsto svojih principa i odluka. Ovo je period za novu saradnju ili za važne razgovore sa starim poslovnim partnerom koji može da utiče na pokretanje novih poslova. Ako planirate potpisivanje bilo kakvih novih ugovora tokom ove nedelje, po tom pitanju može da bude manjih komplikacija.

Ljubav

Na polju ljubavi vas očekuje period koji može da bude povoljan za vas. Ovo je jako dobra nedelja da se posvetite svom partneru kao i da osetite njegovu posvećenost vama. Vas dvoje zajedno možete da uživate u lepim trenucima, nežnostima, vremenu koje provodite zajedno. Kada ste pored voljene osobe osećate se jako dobro i dobijate puno ljubavi i dobre energije kojom se napajate. Moguće je da ćete na neki način osetiti da ste bliži jedno drugome nego ikada do sada. Ako ste slobodni, lako može da vam se desi zaljubljivanje. Moguć je susret sa osobom zbog koje ćete osetiti kako vam srce zaigra i zbog koje ćete poželeti da se malo smirite i da uđete u ozbiljniju i stabilniju vezu.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem ćete biti povremeno malaksali i bez energije. Moguće je da ćete imati često neke dileme po pitanju zdravlja ili da će vam biti potrebno više vremena dok lekar ne uspostavi pravu dijagnozu za vas. U svakom slučaju, ako imate bilo kakve tegobe potrudite se da na vreme obavestite lekara, nemojte da čekate niti da odugovlačite. Povedite računa tokom ove nedelje posebno o urogenitalnom traktu koji može u većoj meri da vam sada bude osetljiv. Pluća su vam sada druga po redu slaba tačka. Generalno se potrudite da vodite računa o sebi. Redovne lekarske kontrole su vam važne i zbog preventive. Potrudite se i da izbegavate cigarete i duvanski dim.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec, Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

Posao

Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati dosta posla i obaveza. Svakodnevne aktivnosti na poslu su vam sve napornije, pa povremeno možete da osetite i da ste preopterećeni. Povoljan je period ako radite dva posla možete da očekujete dobru zaradu sa dva različita izvora. Ukoliko ste imali bilo kakvu poslovnu dilemu uspećete da je rešite. Pred vama je period koji vam donosi promene na poslovnom polju ali nema razloga da se plašite jer pomenute promene po vas neće biti loše. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena i da ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. U nekim trenucima delujete jače od svojih saradnika.

Ljubav

Moguće je da u nekim situacijama svog partnera nećete dovoljno dobro videti ili da ćete ga doživeti kao osobu koja je neozbiljna i nema briga iako zapravo nije tako. Potrudite se da uvažitepotrebe i probleme druge strane i da shvatite kako se voljena osoba zapravo oseća kada ste vi u pitanju. Razgovarajte vašoj vezi, o očekivanjima i potrebama koje su nastale među vama. Važno je da budete otvoreni i da budete spremni da saslušate bez osuđivanja. Ako ste slobodni, moguća su nova poznanstva kod vas tokom ove nedelje. Neće se baš lako desiti da odmah poželite sa nekim ozbiljnu vezu, više ćete biti naklonjeni tome da sve opcije držite otvorene dok ne budete spremni za konačne odluke.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, možete da budete skloni manjim problemima. Osetljivi ste sada, pa vam zdravlje može biti promenljivo. Brojni faktori mogu sada da utiču na vaše zdravstveno stanje. Potrudite se maksimalno da budete posvećeni sebi, svojim potrebama i da vodite više računa o zdravlju. Očekuje vas period u kojem ćete imati pad imuniteta, sklonost ka gripu, virusima ali i ka stomačnim probelmima. Tegobe sa nervnim sistemom su takođe sada kod vas moguće. Pazite na svoju ishranu. Važno je i da se dovoljno krećete kako biste mogli da budete zdravi. Period u kojem se nalazite vam donosi probleme ako budete bili preterano pasivni. Prijaće vam makar svakodnevna šetnja.

VODOLIJA

Posao

Period koji je pred vama vam donosi vam dosta sreće na polju finansija i posla. Lako ćete rešavati probleme i lako ćete izlaziti na kraj sa poslovnim komplikacijama koje ste imali pre. Osećaj olakšanja vam sada dolazi. Nemate veće kočnice i probleme i prilično ste zadovoljni. Moguće je da ćete povremeno imati potrebu da se odmorite od posla ili da se okrenete nekim drugim aktivnostima, privatnom životu, a da obaveze neko vreme ostavite po strani. Povoljan vam je period i za bavljenje nekim hobijem ili poslom za koji ste talentovani. Mogli bi da stvarno počnete da radite posao koji volite u narednom periodu.

Ljubav

Ljubav vam ide u jako dobrom smeru takođe. Možete da očekujete nedelju u kojoj ćete biti zaista spremni da se posvetite voljenoj osobi i odnosu sa njom. Vas dvoje zajedno možete biti spremni na razne zabavne avanture i nove doživljaje i iskustva. Očekuje vas period u kojem ćete imati potrebu da budete otvoreni, iskreni i spremni za nove ljubavne promene i dešavanja. Puno pozitivne energije i zadovoljstva leži u vama. Delovaćete posebno privlačno osobama suprotnog pola, tako da ćete imati i nove udvarače kao i prilike za nova poznanstva. Ako ste slobodni, lako možete da uđete u novu vezu sa osobom prema kojoj ćete vremenom početi da gajite sasvim iskrena osećanja. Moguć je početak značajnije veze.

Zdravlje

Ova nedelja vam je jako povoljna na svim poljima. Zdravstvenom situacijom možete da budete posebno zadovoljni. Pred vama je period koji vam donosi odlične uslove za bavljenje rekreacijom i fiziičkom aktivnošću. Možete da se nadate pozitivnim preokretima, poboljšanju zdravlja kao i mogućnosti da se izborite sa problemima koje ste imali pre. Povoljan je period za aktivno bavljenje sportom, za redovne treninge itd. Pošto ćete tokom ove faze biti puni pozitivne energije, bićete spremni da svojim voljenima prenesete dobro raspoloženje. Prijaće vam izlasci, druženje, aktivniji život generalno. Imate mnogo energije u sebi tokom ove faze, pa se dobro osećate kada ste što više u pokretu.

RIBE

Posao

Imate puno poslovnih ideja. Budi se važa težnja ka promenama i imate želju da se prepustite novim poslovnim tokovima. Moguće je da imate predosećaj da neke stvari treba da se promene. Važno vam je da se pokrenete po pitanju poslovnih planova i da u delo sprovedete ono o čemu razmišljate. Nemojte mnogo da se ustručavate kada je u pitanju mogućnost da na poslovnom polju napravite nove poteze. Budite spremni da reagujete brzo i nemojte da budete preterano pasivni kada je u pitanju posao. Potrudite se da budete spremni za razne promene i da se prilagodite novim okolnostima. Vaša sposobnost da se adaptirate će vam još jednom doneti sreću.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete na polju ljubavi želeti stabilnost na polju ljubavi. Biće vam potreban partner sa kojim možete da ostvarite sigurnost na ovom polju. Budi vam se potreba za osnivanjem porodice, zajednice, a ako ste u vezi već duže vreme onda ćete sa partnerom zbiljno razgovarati o početku zajedničkog života ili braka. Generalno osećate da ste spremni za važne promene. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni emotivnim okolnostima i da ćete biti spremni da se još jednom na neki način žrtvujete radi ljubavi. Slobodne Ribe su u potrazi za srodnom dušom i ozbiljnom vezom, ne želite sada prolazne avanture već nešto sasvim ozbiljno. Na polju ljubavi su vam sada važni mir i poverenje.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam je stanje generalno dobro. Očekuje vas period u kojem ne biste trebali da imate veće probleme na polju zdravlja. Vaš organizam je jak i spreman da se izbori sa svim potencijalnim smetnjama. Tokom ove faze će vitalnost i životna energija kod vas biti posebno naglašeni. Povoljan je period za meditaciju, relaksaciju, za rad na sebi. Možete da očekujete da ćete se osećati sve bolje što više budete sebi posvetili vremena. Ovo je faza u kojoj će vam prijati san, voda, duge tople kupke ili plivanje, sauna, opuštanje uz muziku, filmove, umetnost, mirišljave sveće ili bilo šta što budi vaša čula i podstiče vašu prirodnu senzibilnost. Možete da očekujete dobru nedelju za zdravlje.

Astrolog: Ruža Ružanović