horoskop
pixabay
horoskop

pixabay

Foto: pixabay

U hladnoj i neizvesnoj vladavini Vodolije nebo će obasjati pun Mesec u Lavu. Kao simbol kraja, završetka i inteziviranih emocija, pun Mesec i ovoga puta donosi vatromet osećanja, ali vam i obasjava put i podstiče vas da se prikažete u pravom sjaju.

Prvi pun Mesec u 2021. godini biće u znaku Lava od 28. januara i uticaće na našu kreativnost, hrabrost i moć komunikacije. Imate dovoljno smelosti da napravite prvi korak u ljubavi i novim planovima, a njegova veličina donosi glamur, i blistavu energiju na mnogim poljima života.

Ipak, dolazi i do određenih senki jer je pun Mesec tokom ovog pojavljivanja u kvadratu sa Uranom i usijanim Marsom, ali i u sukobu sa Jupiterom i Saturnom.

Saznajte šta pun Mesec u Lavu od 28. januara donosi vašem znaku Zodijaka:

Ovan

Pun Mesec donosi napetost u vašem ljubavnom životu. Ali, ispod napetosti krije se plima strasti i toplih osećanja. Pravo je vreme da se odvažite i kažete osobi koja vam se dopada kako se osećate. Zabavna i koketna energija punog Meseca nudi vam šansu da se povežete sa drugom dušom.

Bik

Očekuju vas nepovoljne i konfliktne situacije u domu i u porodici, ali vi ste ti čija je misija da donesu mir. Svojim delima utičete na druge i vreme je da se neke stvari zauvek reše. Širenje mira, dobre energije i stavranjem veza isceljujete i svoju dušu. Oluhja je prolazna.

Blizanci

Blizanci pronalaze način da se kreativno izraze u svom poslu, a moguća su i proširenja znanja i mnogi hobiji. Uživajte u inspiraciji i kanališite tu energiju na prave stvari i vrednosti. Ovo je period kada vam je uspeh predodređen.

Rak

Pun Mesec se kod vašeg znaka fokusira na novac i donosi vam šansu da napravite dobar plan kada je reč o finanisjama. Moguće je unapređenje ili preraspodela kućnog budžeta. Polako se oslobađate dugova i nestabilnih finansija. Nastavite putem kojim ste krneuli.

horoskop,

pixabay

Foto: pixabay

Lav

Ovog punog Meseca bićete u centru pažnje zbog svojih postignuća. Energuični ste i temperamenti, a sada se lakše suočavate sa situacijama koje su za vas u prošlosti predstavljale velike izazove. Ne dozvolite egu da nepovoljno utiče na vaše odnose, posao i finansije. kanališite energiju prosperiteta na stvari koje volite.

Devica

Vreme je da usporite! Očekuje vas pritisak i napete situacije, ali u ovom periodu najpre će vam odmor vratiti kreativnost i energiju. Stavite soje potrebe na vrh liste priroiteta i napravite balans između privatnog i poslovnog života.

Vaga

Kreirate nove veze, ali poboljšavate i one stare. Vi ste zvezda ovog mladog Meseca i jasno vam je koliko je važno da uspostavite red u svom žiotu. Mogući su nesporazumi i neslaganja u timu na poslu ili sa prijateljima, ali vaša inspirativna energija vraća sve u sklad i ravnotežu.

Škorpija

Na poslu vas očekuje velikih uspeh i vaš rad će napokon biti primećen i cenjen na pravi način. Vreme je da zablistate u punom sjaju i pokažete koliko možete i koliko ste naučili. Vođeni ste ambicijama i ciljate na visoko.

Zvezde, Nebo, Zvezda PAdalica, pun mesec

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Strelac

Željni ste avanture i promena, a pun Mesec vam baš to donosi. Ne bojite se iznenađenja i neizvesnosti, već želite da rizikujete kako biste nadoknadili propušteno. ovo je dbar period za putovanja ili isprobavanje nekih novih aktivnosti.

Jarac

Jarčevi su u prethodom periodu dosta radili na sebi, a sada je trenutak da to pretvorite u dela. Oslobodite se potisnutih tajni i negativnih osećanja. Strahove sklonite sa strane i suočite se sa svojom istinom. Nakon ovoga osetićete veliku slobodu.

Vodolija

Ovaj lunarni ciklus osvetljavavaše polje ljubavi i donosi vam napredak na ovom planu. Spremni ste da otvorite srce i iznesete svoja osećanja, a partner će to znati da ceni. Bićete posvećeni vezi i odani u onome što želite da postignete.

Ribe

Pun Mesec u Lavu donosi vam svest gde je potrebno da napravite promene i kako da se transforimišete. Već ste zaboravili na novogodišnje odluke, ali nikad nije kasno da počnete. Fokusirajte se na zdravlje i sticanje zdravih navika. Budite aktivniji.

BONUS VIDEO: