"Mislim da su nas iskoristili": Oglasila se devojka koja je večeru na Hvaru platila 400 evra (VIDEO)
unsplash.com

Krajem prošle nedelje Balkan je obišla priča devojke iz Njujorka koja je na Hvaru sa prijateljima platila račun 402 evra, samo zato jer je "poslušala preporuku konobara". Sada se ponovo oglasila, a sve sa ciljem da pojasni šta se tačno desilo.

Naime, kako je objasnila u novoj objavi na Tik-Toku, nije očekivala da će prvi video postati viralan.

- Napravila sam ga iz zabave. Znali smo kakve su cene na Hvaru, bili smo svesni toga i to je okej. Ipak, osećali smo se iskorišćenima. Nismo opljačkani, nego samo smatramo da su iskoristili našu naivnost - pojasnila je Teona i dodala kako su vlasnici restorana ujedno i vlasnici smeštaja u kojem su odseli.

Podsetimo, za 400 evra, ona i društvo, dobili su sledeće: crni rižoto, sipu, pohovane lignje, ribu, a pili su vino i vodu. U cenu su im uračunali i postavljanje stola.

- I ja i dečko smo poreklom Makedonci. S vlasnicima smo razgovarali na hrvatskom. Budući da su bili tako divni ljudi, odlučili smo da večeramo kod njih. Videli smo jelovnik i znali otprilike cene. Pitali smo konobara da nam preporuči nešto domaće. Mislimo da su nas iskoristili jer nam nisu rekli da je glavno jelo preko 200 evra - pojasnila je dalje devojka i dodala da hrana nije vredela toliko novca, ali da su naučili lekciju.

- Sledeći put ćemo pitati onoga ko nam preporuči da nam pokaže tačno na meniju šta ćemo dobiti i platiti - zaključila je.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading